baharroguzzyigittbebek Marly21 yaa , cok heyecanlıyız hepimiz de, sag salim alalım bebislerimiziiii ❤️
Shibalba baharroguzzyigittbebek Dr tarih verdiğinde birkaç saat kendime gelemedim😂beynim yok gibiydi ama şimdi indirdim, yok sayiyorum Cuma muhtemelen aynı duygular olaxak😅
baharroguzzyigittbebek Shibalba heyecandan bizde bı değişik olduk simdii son 1 gun allah izin verirse kavuşmaya ❤️ sağ salim alalım bebislerimiziiii
baharroguzzyigittbebek Ummudogan oyy prenseslerimizz geliyor , cok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak , çok şükür rabbim erkek evladı yaşattı hamd olsun darısı kızımıza 🤍
Shibalba baharroguzzyigittbebek aminn🙏🤍 Allah kolaylık versin hepimize 🤍sağlıkla kavuştursun hepimizi
Ummudogan baharroguzzyigittbebek benim ikinci kızım 🥰 cok güzel bir duygu. sana arkadas oluyor. cicili bicili kıyafetleri tokalari oluyor.
baharroguzzyigittbebek Ummudogan bi oğlum var rabbim inşallah yarin da kızı tattıracak allah izin verirse çok heyecanlıyımm öyle böyle değil 🤍
baharroguzzyigittbebek Yarın sabah Güneş bizim için doğacak ☀️ allah nasip ederse. Güneş kızım güzelim sağlıcakla gel inşallah ❣️
baharroguzzyigittbebek Rabissssscee yaaa, sağ salim kucağımıza alalim inşallah. bizde sabah 6 da yatış yapacağız 🤍
baharroguzzyigittbebek Hamileanne biz 34 de tam bitirmiştik dün de evi kırkladık bugun dinlenme günü ilan ettik yarın sabah 6 da yatışımız varr ☀️