Arzuozturk Hepsi bitecek az kaldı 2 evladınızla güzel günleriniz yakin❣️
Bugün resmen Hastaneden kaçtım😳
Arzuozturk benim ilk gebeliğim ve 26+2 de rutin kontrolüm vardı herhangi bie sorun yol her şey yolunda vs 26+3 te bir iki damla leke gördüğüm için doktora nolur nolmaz diye gittim ve servikal uzunluğum 5mmdi acil yatış ve ameliyat oldum bebeğin hareketleri iyiydi benim sancım vs yoktu ama daha 24 saat geçmemişti nerdeyse doğum yapacak duruma geldim yani hamilelik kendi içinde çok bilinmeyenli bir süreç küçük bir çocuğunuz olması bakacak kimsenin olmaması vs gerçekten zor ama karnınızdaki de sizin tavsiyem başka bi doktora görünene kadar istirahat halinde olun çok fazla ayakta kalmayın uzun yürüyüş ağır kaldırma vs yapmayın Allah sağlıkla vaktinde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Melegimm_2509 bebeğin suyunada bakıldı herşey gayet normal ama 4. bi doktor baksın denildi ve 5 saat bekledim nerdeyse hastanede ,ve ufak bir çocuğum daha var,benden başka bakanım yok,tabiki başka bir doktora daha gidicem görünücem ,zaten protestanda kullanıyorum ,inşallah düzelir ,doğumuma az kaldı zaten,bilgi için teşekkürler
Pamuk Amin inşallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize 🥰🧿
SedaDursun suan durumunuz nasıl peki ,iyimi bebeğiniz ,evet bi çocuğum daha var bakmakta olduğum 🌸4-5 saat hastane içinde dolan dolan yorulmuşta olabilirim. tabiki başka bir doktorada görünücem ,kanamam vs hiç olmadı şükür ,suyuda gayet iyi,bebek hareketide,kilosuda,
Arzuozturk servikal yetmezlikte bebeğe sıkıntı olmaz ki. Suyu hareketleri normal olabilir ama erken doğum olursa da ciğer geliştirici vurulması gerekir. Siz yine de istirahat edin ve başka bir doktora mutlaka sabahtan gidin. En azından içiniz rahat etsin. Bunalıp sıkılmış yorulmuş olabilirsiniz çocuğunuzu düşünmenizi de anlıyorum ama bir çözüm olur elbet. Karnınızdaki yolunu neredeyse tamamlamış bu noktadan sonra kötü bir tecrübe sizi daha çok üzer. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Arzuozturk iyide madem niye doktora gidiyoruz ozaman ? Hiç mi yakinin yok eşin yok? Tamam evdekilerin bize ihtiyacı var ama karnimizdakide bizim yavrumuz sonuçta doğumda bırakıp birine gitmeyecek misin aynı şey
Arzuozturk bende sancım yok bebek haraketleri iyi kilosu normal neden yatış dedim
Ee siz doktormussunuz ya zaten
Arzuozturk korkutmak amaçlı niye yapsınlar ne saçma bi düşünce, doktorlar ne gerekiyorsa onu yapıyorlar madem doktora güveniniz yok gitmeyin kendiniz teşhis edin ne varsa 😑🙄
Arzuozturk keşke doktoru dinleseydin yatış verdiyse vardır bir bildikleri
Arzuozturk şuan iyiyim çok şükür 31+2 olduk ameliyattan itibaren istirahat halindeyim dışarı çıkmam yemek temizlik vs yapmam yasak ama şunu da belirteyim doktorum hep 34 ü görelim sonra dışarı çıkabilirsin vs diyor 34 ten sonra doğan bebeklerin bi çoğunun küvöz ihtiyacı olmuyormuş gerçi bu da şans artık ama ben sabırla 34ü bekliyorum 😊
SedaDursun yaaaa allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸bizde hastaneye gittik tekrardan,sıkıntı görmedi 28-29 mm miş ,dün belki 5 saat ayakta dolanmaktan mı oldu ne oldu bilmiyorum ,şuan şükür sıkntı görmedi 🥰🥰🥰
alitalia çok teşekkür başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a
3_fistikannesi çok teşekkür başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a
Sevgi56 hanım efendi 3 doktor baktı zaten ,ayrıca 5 saat hastanedeydim,kiii bugün başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a ,eleştiri yapmayın başına gelen varmı diye sordum zaten
Nurcanben boş eleştiri yapmayın ,3 doktor baktı zaten ,5 saat dolan dolan yorulmuş olablrim dimi, kiii başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a
Arzuozturk amin hepimize inşallah teşekkür ederim sizin adınıza da sevindim gelmiş geçmiş olsun inşallah sağlıkla hayırla vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alalım 🥰
Arzuozturk neden gitmiştiniz hastaneye rahatsızlığınız neydi?
Arzuozturk keşke doktoru dinleseydiniz neden kactiniz eşinizle gidin diğer coxugunuzuda yanınıza alın ani bişey olur müdahale etmeleri gerekebilir kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atmayın lütfen. Sizi anliyorum diğer coxugunuz aklinizda ama babası hastanede onla ilgilenirken bence sizde kontrolleri olun ihmal etmeyin
Arzuozturk yanlış yapmışsınız