alitalia çok teşekkür başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a
Bugün resmen Hastaneden kaçtım😳
3_fistikannesi çok teşekkür başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a
Sevgi56 hanım efendi 3 doktor baktı zaten ,ayrıca 5 saat hastanedeydim,kiii bugün başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a ,eleştiri yapmayın başına gelen varmı diye sordum zaten
Nurcanben boş eleştiri yapmayın ,3 doktor baktı zaten ,5 saat dolan dolan yorulmuş olablrim dimi, kiii başka bir doktora gittik ,şükür 28-29 mm sıkıntı görmedi ,dün belki 5 saat ayakta dolan dolan yoruldum mu ne oldu bilmiyorum,iyiyiz suan şükür allah’a
Arzuozturk amin hepimize inşallah teşekkür ederim sizin adınıza da sevindim gelmiş geçmiş olsun inşallah sağlıkla hayırla vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alalım 🥰
Arzuozturk neden gitmiştiniz hastaneye rahatsızlığınız neydi?
Arzuozturk keşke doktoru dinleseydiniz neden kactiniz eşinizle gidin diğer coxugunuzuda yanınıza alın ani bişey olur müdahale etmeleri gerekebilir kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atmayın lütfen. Sizi anliyorum diğer coxugunuz aklinizda ama babası hastanede onla ilgilenirken bence sizde kontrolleri olun ihmal etmeyin
Arzuozturk yanlış yapmışsınız
Sevgi56 Rutin kontroldü sadece 🙈
Arzuozturk canım evde bile yatım saatten fazla ayakta duramıyorum ben 4-5 saat mecal mi kalır evde de bebeğin olunca o an ne mantık kalır ne akıl şükür bu gün iyi çıkmış değerin bundan sonrası da sürecin kolaylıkla geçsin şu gibi gelsin zamanında inşallah
MerveTeyze çok teşekkürler çok sağolun🥰aynen 4-5 saat hastanede dolan dolan başım döndü tansiyonum düştü valla,şükür iyiyiz suan ,başka bir doktora göründüm bir sıkıntı görmedi allahtan 🤲🏻
Gunesmoms bugün başka bir doktora gittik sıkıntı görmedi şükür allah’a ,Dün 4-5 saat dolan dolan yorulmuş olablirim
Ebus2045 bugün başka bir doktora gidildi ,şükür iyiyim sıkıntı görmedi,Dün 4-5 saat ayakta dolan dolan yorulmuş olablrim
Arzuozturk böyle biseyin ihmalkarlığını umursamazlık nasıl yaparsınız ya bu kadar mı gebeliginizi onemsemiyosunuz hemen kaçmak neden aynısını doktor yapsa ilgilenmese buraya gelip şikayet ederdin şimdi doktor ne güzel ilgilenmis kaçmışsın amaç ne merak ettim doğrusu
Arzuozturk olabilir geçmiş olsun canım sağlıkla kavus inşallah
Ebus2045 çok teşekkürler çok sağolun 🥰
Gunes17 son yazdıklarımı görebildinizmi acaba🌸