• Gebelik
  • Bugün resmen Hastaneden kaçtım😳

Arzuozturk kendi kararın elbette. Yorulmuşsundur elbette ama ben olsam beklerdim ne olur ne olmaz.

Arzuozturk Korkutmak amaçlı dediklerini düşünmüyorum.Cunku önceki hamileligimde benimki 28 mm den 3 günde 4mm ye düştü.Doktor neden korkutsunki.
Rahim ağzı yetmezliği o kadar acı birsey ki yarın başka doktora gidin.

Arzuozturk kız niye kaçıyosun başka doktora gidip sorsana ya ciddi bir şeyse. Zaten seni zorla kimse yatırmaz imza atar çıkarsın ama biye uzmana gözükmüyosun çok yanlış…

Arzuozturk kaçman çok da mantıklı olmamış. 🙈 serviks kısalığından dolayı muhtemelen erken doğumdan korktu. Büyük ihtimalle de yatırıp ciğer geliştirici vs verip bi iki güne yatma şartıyla eve yollardı zaten. Yarın erkenden git ve yatışını yaptır derim kendini ve bebeğini riske atma lütfen keşke doktoru dinleseydim deme sonra kendine.🌸 sağlıkla kucağına al 🌸

Arzuozturk ay bu ne rahatlık ya ben 2 ay tuvalete giderken bile korktum belki ciğer geliştirici vuracaktı kaçıp gitmek ne demek buraya yazmanın ne faydası var doktor dinlemeyen bizi mi dinler

Pamuk aynı gün saat içinde 25 mm den ,sonra 10 mm denilmesi anlamış değilim,tabiki başka doktorada gidicem ama 4-5 saat hastanede olmak yoruyor ,bekleyin vizitten gelmesini doktorun dediler ,1-2 saat vizitten gelip beni muane etmeleri

Arzuozturk Çok haklısınız birde küçük çocuğunuz varmış.
        Hani yarın başka yere gidin öyle birsey varsa en azından ciğer gelistirci vururlar.Hayirli dogumlariniz olsun🫶

Melegimm_2509 hanım efendi okuduysanız 2-3 doktor gördü zaten ,4 _5 saat hastanedeydim ,bakılmadık şey kalmadı ,ben sadece başına gelen varmı diye sordum ,eleştirin diye yazmadım,

Pamuk çok teşekkürler ,evet ufak çocuğumda var,benden başka bakanım yok,onu düşünüp çıktım galiba ,annelik delilik resmen

Arzuozturk rahim kısalığı birden artan birşey arkadaşım ikiz bebeklerini durduk yere suyunun gelmesiyle kaybetti böyle bir riski az çok biliyorsundur zaten nasıl riske atabilmişsin büyük cesaret

Arzuozturk benim ilk gebeliğim ve 26+2 de rutin kontrolüm vardı herhangi bie sorun yol her şey yolunda vs 26+3 te bir iki damla leke gördüğüm için doktora nolur nolmaz diye gittim ve servikal uzunluğum 5mmdi acil yatış ve ameliyat oldum bebeğin hareketleri iyiydi benim sancım vs yoktu ama daha 24 saat geçmemişti nerdeyse doğum yapacak duruma geldim yani hamilelik kendi içinde çok bilinmeyenli bir süreç küçük bir çocuğunuz olması bakacak kimsenin olmaması vs gerçekten zor ama karnınızdaki de sizin tavsiyem başka bi doktora görünene kadar istirahat halinde olun çok fazla ayakta kalmayın uzun yürüyüş ağır kaldırma vs yapmayın Allah sağlıkla vaktinde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Melegimm_2509 bebeğin suyunada bakıldı herşey gayet normal ama 4. bi doktor baksın denildi ve 5 saat bekledim nerdeyse hastanede ,ve ufak bir çocuğum daha var,benden başka bakanım yok,tabiki başka bir doktora daha gidicem görünücem ,zaten protestanda kullanıyorum ,inşallah düzelir ,doğumuma az kaldı zaten,bilgi için teşekkürler

Pamuk Amin inşallah sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize 🥰🧿

SedaDursun suan durumunuz nasıl peki ,iyimi bebeğiniz ,evet bi çocuğum daha var bakmakta olduğum 🌸4-5 saat hastane içinde dolan dolan yorulmuşta olabilirim. tabiki başka bir doktorada görünücem ,kanamam vs hiç olmadı şükür ,suyuda gayet iyi,bebek hareketide,kilosuda,

Arzuozturk servikal yetmezlikte bebeğe sıkıntı olmaz ki. Suyu hareketleri normal olabilir ama erken doğum olursa da ciğer geliştirici vurulması gerekir. Siz yine de istirahat edin ve başka bir doktora mutlaka sabahtan gidin. En azından içiniz rahat etsin. Bunalıp sıkılmış yorulmuş olabilirsiniz çocuğunuzu düşünmenizi de anlıyorum ama bir çözüm olur elbet. Karnınızdaki yolunu neredeyse tamamlamış bu noktadan sonra kötü bir tecrübe sizi daha çok üzer. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Arzuozturk iyide madem niye doktora gidiyoruz ozaman ? Hiç mi yakinin yok eşin yok? Tamam evdekilerin bize ihtiyacı var ama karnimizdakide bizim yavrumuz sonuçta doğumda bırakıp birine gitmeyecek misin aynı şey

Arzuozturk korkutmak amaçlı niye yapsınlar ne saçma bi düşünce, doktorlar ne gerekiyorsa onu yapıyorlar madem doktora güveniniz yok gitmeyin kendiniz teşhis edin ne varsa 😑🙄