Nurrdmr15 Ahahah evet bizde de bi o yok ve en sevdiğim de o 😂
Gebelikte dışarıdan yemek yiyor musunuz?
mekselinaa ben yiyorum arada tavuk kanat,balık ya da hommade hamburger falan
mekselinaa sucuğumuzu kurban da kendi etimizden yaptırmıştık onu yiyorum çok sık olmamak şartıyla pizza da vejeteryan alıyoruz dışarıdan etli şeyler yemiyorum çünkü hiç güvenmiyorum 🫤
mekselinaa
Benim nasıl oluyor bilmiyorum ama normalde aşırı derecede fast food canı çeken biriydim ama hamilelik döneminde asla yiyemedim hep midem bulandı dışarıda asla yemek yiyemiyorum midem bulanıyor evde sağ olsun eşim yapıyor hamburger pizza vs ama yine yiyemiyorum çok ağır geliyor uyuyamıyorum ve kusuyorum ama canım isterse de kesinlikle dışarıdan değil evde yapılmışı yerim ne olur ne olmaz 🤷🏻♀️
- Düzenlendi
mekselinaa yiyiyorum çünkü evde yapamıyorum midem çok bulanıyor yemek yaparken 9 haftalık hamileyim doktoruma sordum sen hasta değilsin hamilesin yemende bir sorun yok yalnızca kilo almamak için dikkat et dedi zaten zayıfım vücudum kiloya el verişle değil dolayısıyla giyiyorum yemek yapmak işkence gibi oldu
mekselinaa Evet dün bile sipariş ettim pizza 🤣 🍕 Valla sıcaklardan dışarı değil balkona cikasim bile gelmiyor ki 😬
Yiyorum zaten çok bulntılı geçiyo uzun süre bişey yiyemedm ete karşı soğukluk oldu ama güvendiğim yerlerde canım isterse yiyorum artık çok pişmiş olmasını istiyorum sadece.
Pizzada çok canım çekiyor ya peynirli yada sosislernş ayırarak yiyorum arada bir
123oznr ilk trimester benimde işkence gibi geçti 2de rahat ettim derken şimdi 29 haftalığım yine işkence başladı mide bulantıları birşey yapmama isteği falan dedim bir süre bizde dışarıdan yiyelim yaptığım şeyi yiyemiyorum
Tugbazdmr kaç kilo aldınız acaba
mekselinaa pizza hiç yemedim salam sucuk sosis tüketmedim hamileligimde hiç.bunlar olmadanda pizzanin tadi olmuyor ne yazkki:( hamburgerde cok nadir tuketiyorum.yesem yerim ama cok yemek istemiyorum.yoksa çkk severim
mekselinaa vallahi ne yalan söylim canım ne isterse onu yiyorum canım 😂 tabi dozunu kaçırmadan. Hiç çekinme bunu yersem bebişe zarar verir saten belli başla şeyler vardır bizzat zarar veren diğer ürünler hariç azar azar yiyebilirsiniz 😂
mekselinaa vallahi pizza hiç yemedim ama ayda bir hamburger yiyorum ya çok canım istiyor 🥹
Arassimo sucuğu bana en başında yasakladı dr işlem gördüğü için benimde aşırı canım çekiyor
mekselinaa Pizzayı kendim yaparım genelde dışardan pek yemem 🤗 hamburger ara sıra çok canım isterse yerim
Bilindik her zaman gittiğimiz restaurantlar var genelde oralara gideriz ailecek dışarda yemek yiyeceğimiz zaman 🤗 kilo almamak için ekmeği vs kontrollü tüketiyorum doktorum uyardı 33 haftamdayım 18 kilo almışım 🤦🏻♀️ şuan 1 kilo alarak ilerliyorum yediğim bebeğe yarıyor çok şükür 😀😍
mekselinaa valla sürekli cafedeyim kızımla bi bu ara çıkamıyorum aşırı sıcak ama sürekli dışardan yiyorum genelde evet sorun olacağınj düşünmüyorum ya pizza yiyorum mesela katılan malzeme belli bunu evdede yiyoruz yapıp pek takmıyorum ilk hamileliğimde de öyle kısmadım kendimi bebişimde sorun çıkmadı bi kola içmiyorum sigara kullanmıyorum alkol yok bu kadar 😂
Serendipty sucuk sosis pişirilip yenmeli onun dışında sorunu yok nerdeyse 4 5 günde bir yiyorum sucuğu yani hasta değiliz sonuçta pişince sorun kalmıyo
2prenses_masal-oyku sosisi ne kadar pişirirsen pişir içerisi çiğ kalabiliyor ayrıca çiğden ziyade market sucuklarında bir madde var toksik etki yapabiliyor o yüzden tüketilememesi gerekiyor pişince geçen bir şey değil
Bende yiyorum kola da içiyorum
Ben yedim yiyorum ama sizede yiyin diyemem 😅
mekselinaa anasını aglatiyorum ahahjsjsjs