mekselinaa her zaman olmasa da ara sıra alıyorum.zaten sıcaklarda yenmiyor ya
Gebelikte dışarıdan yemek yiyor musunuz?
mekselinaa şimdi 1 büyük pizza gömdüm 🥺🥺🥺
mekselinaa herşey yıyorum
Minikmucizelere içerim ben anlamadım ki sizene yani ben sadece fikrimi söyledim siz tuhaflaşmaya başladınız siz ne yapıyosanız yapın bu beni ilgilendirmez benim ne yaptığımda sizi ilgilendirmez iyi günler
2prenses_masal-oyku yoruma acik bi platform bende yapiyorum yorumumu😉
mekselinaa eşimle haftasonu avm bebek alışverişi falan çıktığımız da acıkıyoruz mecburen yiyorum abartıya kaçmadıkça bir sorun olmayacağını düşünüyorum
Minikmucizelere siz hasta gibi davranmaya devam edin ikinci çocuğum ne yapıp ne yapmıycamı size sormıycam tabiki sizin saçma yorumunuz da sigara içene uyuşturucu da kullan demek gibi bişey bu kafa ulaşılabilecek bi seviyede değil işinize bakın
2prenses_masal-oyku ahaha komiksin
Hamileliğim boyunca ara ara neredeyse hepsinden tükettim hiçbir şey olmadı tabi sürekli de yememek lazım
mekselinaa şöyle ki herseyi yiyorum ki kokoreç bile yedim 1kere pizza da biz çok yiyen bi çiftiz ayda 2 defa kesin yiyoruz hiç bırakmadım hamburger de ben et yemiyorum tavuk yediğim için yiyorum ama et olsa belki tedirgin olurum bana etler dışarıda Çiğ geliyor sanki pide tavuklu yiyorum falan ama dışarıda köfte porsiyon kebap falan herseyi yedim bi sıkıntı yok kilosu boyu da hatasıyla uyumlu gidiyor oğlum olacak kilosu 302 gram 19 cm boyu da canım. 20 haftalık olucaz
mekselinaa o an ki canımın istemesine baglı yiyorum pizzayı kendim yapıyorum ama hamburger döner yiyorum
mekselinaa yememek daha sağlıklı ( hamile olmasak da) ama yiyorum çünkü canım her şeyi çekiyor :((
mekselinaa hamburger, lahmacun gömüyorum valla oh😂
mekselinaa yiyorum valla çocuklar istiyolar surekli onlar yiyince canim cekiyo eşlik ediyorum 🤣
mekselinaa temizliğinden emin olduğum güvenilir bulduğum tek adresimiz var ordan yiyiyorum sadece. Mc,burger gibi yerler normalde de cazip gelmiyor zaten. Pizzayı da genelde evde yapıyorum 🙈
KuzeyinAnnesi10 artık yesemde yemesemde olur 31 haftalık doğum yaptım 🙄
sevcanbyhtn artık yesemde yemesemde olur 31 haftalık doğum yaptım 🙄