mekselinaa yememek daha sağlıklı ( hamile olmasak da) ama yiyorum çünkü canım her şeyi çekiyor :((
Gebelikte dışarıdan yemek yiyor musunuz?
mekselinaa hamburger, lahmacun gömüyorum valla oh😂
mekselinaa yiyorum valla çocuklar istiyolar surekli onlar yiyince canim cekiyo eşlik ediyorum 🤣
mekselinaa temizliğinden emin olduğum güvenilir bulduğum tek adresimiz var ordan yiyiyorum sadece. Mc,burger gibi yerler normalde de cazip gelmiyor zaten. Pizzayı da genelde evde yapıyorum 🙈
KuzeyinAnnesi10 artık yesemde yemesemde olur 31 haftalık doğum yaptım 🙄
sevcanbyhtn artık yesemde yemesemde olur 31 haftalık doğum yaptım 🙄
mekselinaa valla ben tüketiyorum cnku kokudan bulantidan evde bişi pisiremiyorum
mekselinaa tüketiyorum canım . Kendini katı olarak kısıtlama zaten . Tabi ki sağlıklı beslenmek önceliğin olsun ama arada kendini ödüllendir yada izin ver zararı olmuyor . Her gün tüketmiyorsun neticede .
mekselinaa çok tüketiyorum ilk gebeliğimde de tükettim sadece doktorum salam sucuk çiğ ya da az pişmiş et yemememi sebze ve meyveleri güzel yıkanmış şekilde yememi söylemişti ona dikkat ettim
Lindam06 ben de 3 kez atak geçirdim ama bende sadece taş değil buna bağlı olarak pankreatit geçiyorum yapacak bir şey yok doğumdan sonra ameliyat olacaksın dediler
Evrem990 evet biliyorum çok şükür öyle birseyim yok doktorum herseyi anlattı. Sıvıyağ margarin tüketmiyorum ıvır zıvır haftada bir tüketiyorum çikolata yerine bitter ye dedi genel cerrah. Yumurta duyduktan sonra 3 kere falan yedim. Su içiyorum gunde 3 litreyi buluyor meyva asla eksik etmiyorum. Mayanoz hayatımdan cıkardım ve dışardaki yıyecekler çok canım istiyor ama birsey olucak diye yıyemiyorum 😥 Zeytinyağı ile yemek yapıyorum onu bile suyuna cok banmıyorum ekmek. Biber patlıcan kabak patates hersey airferyde tamamen hiç yağsız pişiyor. Yani tar alıyormusun dersende hayır 😥😥😥 inan ekmek bana bana domatesli salçalı biber kızartması yemeyi özledim. Ama hersey evladım için doğumdan sonra ameliyat dediler şimdilik hiç bırsey yapamayız dedi doktorlar önemli olan kendime dikkat etmem. Bırde şu var üşütüncede ağrıyor üşümeye gelmiyor. Sizede cok geçmiş olsun inşallah geçicek hepsi
seizetheday canım çok geçmiş olsun 🤲 Rabbim hepimize evlatlarımıza kavuşmayı sonra sağlığımıza kavuşmayı nasıp etsin. Banada yapıcak birsey yok dediler hala daha öyle diyorlar.
Arada kaçamaklar tabiki oluyor hafta da 1 falan o kadar evham yapmıyorum şeker de çıktı üstelik bende dikkat ediyorum ama ara ara kaçamaklar oluyor sizde o kadar kasmayın bence canınız istiyorsa yiyin sürekli olmamak üzere tabiki nefsinizi hiçbir şeyde bırakmayın böyle yaparsanız gerçekten zaman da geçmez
Lindam06 siz de doğumdan sonra ameliyat olacaksınız o zaman hakkınızda hayırlısı olsun size de geçmiş olsun
mekselinaa gozunuz aydin durumuz nasil insallah hersey yolundadir
seizetheday evet öyle dediler işte hayırlısı bakalım inşallah kolaylıklarla atlatırız 🤲🤲🤲
Evrem990 ben 16 haftalığım daha, elimden geldiğince fazla dikkat ediyorum. Siz yolu bitirmiş sayılırsınız 😌 bize çok var. İltihaplanma olduğunda ağrı daha güçlü oluyormuş ateşle birlikte . Eylül de bir giricem ultrosona bakılsın diye ne alemde taşlar 😂. Hayırlısıyla atlatalım ben hiç kötü düşünmedim düşünmüyorum da doktorlarım da hiç negatif ihtimal vermediler çok karşılaşılan birseymiş bebek iyice buyuyunce belki daraldıkça 1 kere daha atağın olabilir dedi. Kadın doğum da genel cerrahi de içimi su gibi rahatlattı oyuzden elhamdülillah endişemiz yok. Bol bol su . Yasak olan hersey burnumda tutuyor ama sorucam doktoruma cok nadir kaçamaklarım olabilirmi diye gerçekten cok özledim.😥 Sizede cok geçmiş olsun