• Öneri
  • Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹

Ozoooo bu tartışmayı sabitledi.

Caglaermis1 bende aynı şekilde ihtiyaçlar dışında iş yapamıyorum istesemde 😁

Ben 26 haftaya gireceğim. Ruh halim öyle değişik ki bazen tüm evi indiriyorum baştan aşağı bazen süpürmek bile gelmiyor içimden 😀😀 akışına bıraktım şu sıcakta ama genelde toplu düzenli seviyorum daha rahatım ya tuzum kuru sanırım ☺️

Ozoooo değişiyor keyfim ve kahyası ne isterse öyle 😂😂 odaları sil süpür mutfağı sil süpür vesaire derken hoppppp akşam olmuş bile

Ozoooo 9 aydayım, öğlen 12 den sonra başlaya biliyorum ev işine sadece,12 e kadar eşim evde oluyor çünkü. Günlük evi süpürürüm, yemek yaparım, çamaşır yıkama, bulaşık yıkama, lavobo tuvalet temizleme derken akşam saat 18 oluyor yemek yeyip uyuyorum 19 da kalkıyorum duş alıp kremleniyorum dizi falan izliyorum. 23 de eşim geliyor gün bitiyor bu kadar😐

Ozoooo benim de haksizlik ve uyku geceleri uyuyamayinca gece iş yapiyorim bazen de yemek dışında hiç iş yapmiyorum 🙈😂

1. Haftaya giriyoruz ama benim canım hiç bir şey yapmak istemiyorum 🥺 yemek bile yemek hatta yapmak gelmiyor içimden. Kolay basit şeyler yapıp yiyorum.yediğimiz sofrayı bile eşim topluyor. Ev işlerini üstünden günü kurtaracak şekilde yapıyorum gurbet çok zor 😞

Canım isterse yapıyorum temizlik falan yemek yapıp çamaşırı bulaşığı hallediyosam o gün büyük başarı bana göre😅

Ozoooo evde 3 kedim olduğu için kahvaltı faslı bitince önce mutfak tezgahını hallediyorum sonra günlük süpürge ve silme. Banyo tuvalet temizliği y9emek bazen yapıyorum bazen yapmıyorum çamaşırları akşam yıkıyorum sabah kuruyor onları kaldırıyorum sonrada kahve keyfi . 38 haftalık olduk kızımla artık çok zorluyor ama inatla ayakta durmaya çalışıyorum.

zeyno012 bende öyleyim toplu düzenli temiz olacak ya iki bebe olsa bile içim içimi yiyor diğer türlüsü

runkli0606 doğum sonrası temizlik yaparken asla zorlanmadım ben hamileyken hiç canım istemezdi halim kalmıyordu şimdi enerjiğim baya

Balannebalcocuk bende aynıydım sadece yemek onun dışında halim olmuyordu doğum yaptım düzeldi hangi şehirdesiniz

Ozoooo 8. Haftada tüm gün mide bulantısı ile halsizlik birleşince evin hâli hâl değil ☺️ 5 yaşında oğlum var yapmadan da olmuyor o yüzden günlük ihtiyaç kadar yapabiliyorum bulaşık çamaşır ve banyo temizliği dip köşe yapamasamda evi her gün süpürüyorum

Ozoooo gelmese gelmek zorunda bebek ağlayınca kim susturacak bnden başka o yüzden bu zamanalarimin keyfini çıkartıyorum ev işi yaparak vaktimi boşa harcayamam 😂☺️