Balannebalcocuk bende aynıydım sadece yemek onun dışında halim olmuyordu doğum yaptım düzeldi hangi şehirdesiniz
Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹
1prensesannesi_ doğum sonrası enerjiniz yerine gelir 😂
Ozoooo gelmese gelmek zorunda bebek ağlayınca kim susturacak bnden başka o yüzden bu zamanalarimin keyfini çıkartıyorum ev işi yaparak vaktimi boşa harcayamam 😂☺️
Ozoooo benimde halim yok ama günlük işleri mecbur yapıyorum hemde artıkmdoğumu tetiklesin istiyorum zorluyorum kendimi 2 hafta var doğuma ama ben çok yoruldum sıcaklardan
Balannebalcocuk 23 haftalık hamileyim o kadar içten temizlik yapıyorum ki😂Hiç yorulmuyom ilk haftadan biraz riskli olduğu için görümcem yaptı 2 hafta falan sonradan kendim yapıyorum yapmadıkçada içim sıkılıyor temiz evi bile yeniden temizlemek istiyorum😂😂😂
runkli0606 aşırı sıcak ta ben tam zamanında doğurmuşum temmuz 12
1prensesannesi_ bence uyuyarak keyfini çıkar zombiye döndum
bi toz alma, bi süpürme bi silme. mutfağa ve banyoya da girişirim sürekli. öyle çok rutin rutin değil ama elim değmişken yapıvermişlik. böylelikle temiz kalıyo :)
Ozoooo evimin halini gorse rutinli arkadaslar hep beraber linclerler beni😄😄 Aden Liyam uyudu bende karpuz yiyorum muhtemelen uyancak birazdan temizlk falan yalan olcak😄
1Gozde1Yusuf- nolacak canım bebeyle anca o kadar olur kaç aylık oldunuz
sevggialan bende aynı şuan başladım bi yandan süpürge süpürüyor bende banyo tuvalet
Mutfak beni mahvetti hiç bitmiyor toplu kalamıyor ailem başka ilçede ben başka ilçede yakınım yok eşimin ailesi çok uzak başka şehirde iki çocuğum daha var 8 aylık hamileyim ve sıcaklar beni mahvetti artık sinirden ağlıyorum ev hiç toplu kalmıyor yemeksiz olmuyor bide üstüne çamaşır makinam arızalandı mutfağım battı derken yardımcı çağırmaya karar verdim şimdi akıl sağlığımı korumak için anneme geldim biraz dinlenip dönücem ve 15 de bir yardımcı alıcam artık çünkü baş edemiyorum hamileliğim zor geçiyor 8-5 yaşında ili kızım daha var psikoloji kalmadı
Ozoooo ay olmadik daha kiz 26 gunluguzz😄
Ozoooo tamam canım öyle yapayım ☺️😘
Caglaermis1 aynen ben de