• Öneri
  • Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹

Ozoooo vallahi günlük rutinim yok 22+6′dayım her iki güne bir evi süpür sil toz al mutfak dolaplarını sil tuvalet banyo yıka çamaşır yıka katla yerine yerleştir her gün zaten fix bulaşık makinesini diziyorum yıkıyorum yerine koyuyorum yani iki güne bir fix bu işlerim var her gün ev temizliğinden daha zor 🤣🤣

Nerfemm valla akşama kadar bi yerimiz çıkıyor temizlik yapacaz düye batması beş sanıye felan sürüyor 😀😀🫨

Feyzaclk bebeyle anca olur canım bizde 22 günlüğüz bebe nasıl

Ebrusamet07 Allah kolaylık versin canım iki bebeyle iş miş yapılmıyor valla

Ozoooo ben ki akşama kadar bir saniye oturmaz yorulmazdım bu hamilelikte ayakta duramıyorum nefes nefese kalıyorum oturmak da kesmiyor sürekli yatmak istiyorum kafam hep yastıkta dışarı da çıkamıyorum. Sanki hiç düzelmeyecekmişim gibi ya 😫

Sumydmn yok ya doğum sonrası düzeliyorsun bende öyleydim ama şimdide bebeden fırsat kalmıyor

Bugün temizlikçi geldi sanki ben yapmışım gibi yorgunum 😂 o kadar halim yok bir şey yapmaya.

Ozoooo enerjim gelsin eskiye döneyim de bebeden fırsat olmasın 😍 hayattan soğudum

Ozoooo iki balkonun var ikisini yıkıyorum. İki günde bir ev supuruyorum tüm odaları siliyorum. Banyo ve tuvalet lavabolarini yıkıyorum tuvaleti de mümkün olduğunca gergin yıkıyorum. Üç günde bir dolap içlerini siliyorum. Son binay kaldı doğuma bazen esneklik sağlıyorum tam düzenli yapamıyorum

Annebebis

Öneri için teşekkür ederim. Her gün ya da gün aşırı kumu ve etrafını mutlaka alıyorum. Kum kabının önünde de iki tane delikli paspasi var. Bütün eve değil de sadece kum kabının yakınına çok geliyor. Terliksiz yürüdüğümde ayağıma gelince biraz rahatsız ediyor. Şimdi kilere aldım kum kabını, onune paspaslarini koydum şimdi bebek de olacak diye kedi kapısı yapmayi düşünüyoruz. Hem kumlarini kapıyı açarken döksün diye, hem de bebek ayaklandiginda kuma erişemesin diye

Ozoooo vallahi iki iş yapayım elim ayağım tutmuyo resmen daha bide 25 haftalığım kolumu dahi kaldırmak istemiyorum😫

Ozoooo evet benim evde çocuk yok bakalım bebek doğunca inş Nasıl yetişecek işler