• Öneri
  • Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹

Ozoooo evde 3 kedim olduğu için kahvaltı faslı bitince önce mutfak tezgahını hallediyorum sonra günlük süpürge ve silme. Banyo tuvalet temizliği y9emek bazen yapıyorum bazen yapmıyorum çamaşırları akşam yıkıyorum sabah kuruyor onları kaldırıyorum sonrada kahve keyfi . 38 haftalık olduk kızımla artık çok zorluyor ama inatla ayakta durmaya çalışıyorum.

zeyno012 bende öyleyim toplu düzenli temiz olacak ya iki bebe olsa bile içim içimi yiyor diğer türlüsü

runkli0606 doğum sonrası temizlik yaparken asla zorlanmadım ben hamileyken hiç canım istemezdi halim kalmıyordu şimdi enerjiğim baya

Balannebalcocuk bende aynıydım sadece yemek onun dışında halim olmuyordu doğum yaptım düzeldi hangi şehirdesiniz

Ozoooo 8. Haftada tüm gün mide bulantısı ile halsizlik birleşince evin hâli hâl değil ☺️ 5 yaşında oğlum var yapmadan da olmuyor o yüzden günlük ihtiyaç kadar yapabiliyorum bulaşık çamaşır ve banyo temizliği dip köşe yapamasamda evi her gün süpürüyorum

Ozoooo gelmese gelmek zorunda bebek ağlayınca kim susturacak bnden başka o yüzden bu zamanalarimin keyfini çıkartıyorum ev işi yaparak vaktimi boşa harcayamam 😂☺️

Ozoooo benimde halim yok ama günlük işleri mecbur yapıyorum hemde artıkmdoğumu tetiklesin istiyorum zorluyorum kendimi 2 hafta var doğuma ama ben çok yoruldum sıcaklardan

Balannebalcocuk 23 haftalık hamileyim o kadar içten temizlik yapıyorum ki😂Hiç yorulmuyom ilk haftadan biraz riskli olduğu için görümcem yaptı 2 hafta falan sonradan kendim yapıyorum yapmadıkçada içim sıkılıyor temiz evi bile yeniden temizlemek istiyorum😂😂😂

runkli0606 aşırı sıcak ta ben tam zamanında doğurmuşum temmuz 12

bi toz alma, bi süpürme bi silme. mutfağa ve banyoya da girişirim sürekli. öyle çok rutin rutin değil ama elim değmişken yapıvermişlik. böylelikle temiz kalıyo :)

Ozoooo evimin halini gorse rutinli arkadaslar hep beraber linclerler beni😄😄 Aden Liyam uyudu bende karpuz yiyorum muhtemelen uyancak birazdan temizlk falan yalan olcak😄

sevggialan bende aynı şuan başladım bi yandan süpürge süpürüyor bende banyo tuvalet

Mutfak beni mahvetti hiç bitmiyor toplu kalamıyor ailem başka ilçede ben başka ilçede yakınım yok eşimin ailesi çok uzak başka şehirde iki çocuğum daha var 8 aylık hamileyim ve sıcaklar beni mahvetti artık sinirden ağlıyorum ev hiç toplu kalmıyor yemeksiz olmuyor bide üstüne çamaşır makinam arızalandı mutfağım battı derken yardımcı çağırmaya karar verdim şimdi akıl sağlığımı korumak için anneme geldim biraz dinlenip dönücem ve 15 de bir yardımcı alıcam artık çünkü baş edemiyorum hamileliğim zor geçiyor 8-5 yaşında ili kızım daha var psikoloji kalmadı