• Öneri
  • Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹

Asikiz19 xl tuvalet kullanıyorum çok fazla dökülmüyor üstü kapalı ve oldukça büyük yaz olduğu için balkonda şu an sıkıntı yok kışın eve alıyorum hergün zaten hrm tuvalet temizleniyor hem evi süpürüyorum benim tek sıkıntım tüy problemi asla engel olamıyorum ne yaparsam yapıyım dökülüyor ama onlarda benim çocuklarım herşeyiyle başım üstündeler😊

Ozoooo 33+3deyim ve 20 aylik bir kızım daha var rutin yok çünkü kızım çok hareketli supurgemiz hep ortada bazen 6-7 kere ortalık supurulur toz harici dökülenler silmeye 1 paket ıslak mendil biter çamaşır bulaşık yemek derken kendimi unutuyorum gerçekten Allah herkese sabır versin ve herkesin yardımcısı olsun bende dahil

35 haftalığım bu hafta ev taşıdık söyleyeceklerim bu kadar 🥴

Ozoooo mide bulantısı kusmaktan dolayı iş mi yapabiliyorum ben oğlumun karnını doyurayım iş kalsa da olur

runkli0606

Orası öyle tabi. Tüylere yapılacak çok birşey olmuyor maalesef. Xl in faydası oluyorsa deneyim onu da :) bir de kedi kapısı yaptıralım diyoruz. Kapıyı açarken de patilerinden dökülür:))

Ozoooo günlük değil ama iki günde bir süpür sil toz al ☺️ 20 günlük bebemle olduğu kadar💃🏼 kışın 3 4 günde bir yaparım çünkü ev cok toz olmaz yazın cam kapı kapatamıyoruz çok toz oluyor. Rutinimde sadece yemek yok yemek yapmayı hiç sevmem sadece sabahları kahvaltı akşam da Allah ne verdiyse😂

Bunu kullanıyorum ben hem çıkışı kapılı hemde çıkışta patilerini temizleyen süzgeç var
            @Asikiz19

Ozoooo iyi bir temizlik yaptim 1 gün zor bela artik doguma kadar supurme yaparim 1 gun oncesinde toz alır supur sil yaparim tamam. Bebekle rutinimizide olustururum diye düşünüyorum evde birde yetiskinlige adım atacak oğlum var onun boğazını düsünecem çok mide düşkünü işim o konuda zorlaşcak sadece simdi yapamıyorum diye ananesine taşındı 😂😂 yemekten sebep,😂😂

ZZ0107_ tam tersi olmuş benim de ilk zamanlarım çok iyiydi cam kapı sildim harikaydı ama bu aralar bütün enerjimi kaybettim 🥺

Ozoooo günlük rutinim falan yok valla.Haftada bir gün salon + mutfak ,1 gün yatak odası ,1 gün diğer odaları siler süpürürüm.Ağır olmasın diye günlere böldüm.Haftada 3_4 defa da lavabo banyo temizliği.Hafta sonu da çamaşır.Yardımcı arıyorum şimdilik idare ediyorum ama ilerde zor

Evet yazıları okuyunca ne kadar hamarat olduğumu farkettim çünkü 33haftqligim ve çalışıyorum sabah 6da kalkıyorum, işten gelince evi toplayıp yemek yapıyorum 🤣

• unvr bunu yanıtladı.

Ozoooo benimde ilk gebeliğim canım nasıl isterse öyle yapıyorum yardım edenim yok. Eşim sabah 8de ise gidiyor 5.6da geliyor o gelene kadar yapıyorum yapacağımı bazen hiç birşey yapmıyorum tvnin karşısında gün geçiriyorum. Ben evimi hiç süpürmem her gün silerim dip bucak supurmeye gerek kalmıyor oyuzden. Toz alırım haftada bir evim yüksek kat pek tozlanmaz. İki ucgune bir çamaşır yıkarım birimince 3 4 makine yıkarım direk serer kuruturum katlar yerlestiririm. İki üç güne bir carsaflarimi degsitiririm. Mutfak dollaplarm çok el izi bırakıyor onları silerim günlük gördükçe. Üç ayda bir perdeleri yıkarım. Günlük yemek yedikçe direk makineme dizerim bulaşık bırakmam tezgahda asla. Akşam yatmadan illaki makinaya dizerim ocağımi silerim . İki üç güne bir balkonumu yıkarım. Günlük lavboyu banyoyu yıkarım. Ykayakazsam iki güne bir illaki yıkıyorum . Derli toplu seviyorum dağınıklığı asla sevmem her günde temizlikde yapmam . Benimde keyfim nasıl isterse öyle yapıyorum ama evde yapılacak iş bırakmam asla .temizlikde böyleyim ama yemek yapmayı sevmiyorum ya bir yaptığım yemeği fazla yapiorum iki gün yiyoruz 😂😂günlük asla yapamam yemek çok zorsunuyorum niyeyse oyuzden iki üç günlük yapiorum hep 😂😂🤦🏻‍♀️ ama tatlı pasta börek çörek her gün yaparım saat kaç olursa olsun Halim olsun asla durmam direk kalkar yaparım saatin önemi yok 😂yemekde zorsunuyorum sadece 🥴😂

Asikiz19 canım benim de var kedim tras ettirdik tüyler için kum için de kabının önünde delikli paspasi var mı yoksa sahiden hep dökülüyor etrafa almanı öneririm

Ozoooo vallahi günlük rutinim yok 22+6′dayım her iki güne bir evi süpür sil toz al mutfak dolaplarını sil tuvalet banyo yıka çamaşır yıka katla yerine yerleştir her gün zaten fix bulaşık makinesini diziyorum yıkıyorum yerine koyuyorum yani iki güne bir fix bu işlerim var her gün ev temizliğinden daha zor 🤣🤣

Nerfemm valla akşama kadar bi yerimiz çıkıyor temizlik yapacaz düye batması beş sanıye felan sürüyor 😀😀🫨