Onbeskasim maşallah okurken yoruldum
Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹
Sehermahsum7321 çok geçmiş olsun canım inşallah geçer
Sumeyyee_ss son aya bırakmasaydın keşke canım
Ebrusamet07 Allah kolaylık versin canım iki bebeyle iş miş yapılmıyor valla
Bugün temizlikçi geldi sanki ben yapmışım gibi yorgunum 😂 o kadar halim yok bir şey yapmaya.
Ozoooo iki balkonun var ikisini yıkıyorum. İki günde bir ev supuruyorum tüm odaları siliyorum. Banyo ve tuvalet lavabolarini yıkıyorum tuvaleti de mümkün olduğunca gergin yıkıyorum. Üç günde bir dolap içlerini siliyorum. Son binay kaldı doğuma bazen esneklik sağlıyorum tam düzenli yapamıyorum
Öneri için teşekkür ederim. Her gün ya da gün aşırı kumu ve etrafını mutlaka alıyorum. Kum kabının önünde de iki tane delikli paspasi var. Bütün eve değil de sadece kum kabının yakınına çok geliyor. Terliksiz yürüdüğümde ayağıma gelince biraz rahatsız ediyor. Şimdi kilere aldım kum kabını, onune paspaslarini koydum şimdi bebek de olacak diye kedi kapısı yapmayi düşünüyoruz. Hem kumlarini kapıyı açarken döksün diye, hem de bebek ayaklandiginda kuma erişemesin diye
Ozoooo vallahi iki iş yapayım elim ayağım tutmuyo resmen daha bide 25 haftalığım kolumu dahi kaldırmak istemiyorum😫
ardengunes benimde öyleydi kurtuldum şimdi şükür
Ozlemdemir düzenli yapsan nasıl olurdu merak ettim 🤣
Ozoooo son üç aydır evde sayılıdır yemek pişmesi. Kahvaltı zaten yok eşim sağolsun eşim o dertten kurtardı beni 😂 bazen öyle bi temizlik aşkım geliyor girişiyorum bazen bir enerjisiz kalıyorum 1 hafta on gün evde bir tek çamaşır makinesiyle bulaşık makinesi çalışıyor. Ama çocuk olmadı için dağınıklık pek olmuyor. Biraz tozumuz var sadece oda sıcakta cam kapı açık her gün toz yuvası oluyor temizlesemde 😂