Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹
Bugün temizlikçi geldi sanki ben yapmışım gibi yorgunum 😂 o kadar halim yok bir şey yapmaya.
Ozoooo iki balkonun var ikisini yıkıyorum. İki günde bir ev supuruyorum tüm odaları siliyorum. Banyo ve tuvalet lavabolarini yıkıyorum tuvaleti de mümkün olduğunca gergin yıkıyorum. Üç günde bir dolap içlerini siliyorum. Son binay kaldı doğuma bazen esneklik sağlıyorum tam düzenli yapamıyorum
Öneri için teşekkür ederim. Her gün ya da gün aşırı kumu ve etrafını mutlaka alıyorum. Kum kabının önünde de iki tane delikli paspasi var. Bütün eve değil de sadece kum kabının yakınına çok geliyor. Terliksiz yürüdüğümde ayağıma gelince biraz rahatsız ediyor. Şimdi kilere aldım kum kabını, onune paspaslarini koydum şimdi bebek de olacak diye kedi kapısı yapmayi düşünüyoruz. Hem kumlarini kapıyı açarken döksün diye, hem de bebek ayaklandiginda kuma erişemesin diye
Ozoooo vallahi iki iş yapayım elim ayağım tutmuyo resmen daha bide 25 haftalığım kolumu dahi kaldırmak istemiyorum😫
ardengunes benimde öyleydi kurtuldum şimdi şükür
Ozlemdemir düzenli yapsan nasıl olurdu merak ettim 🤣
Ozoooo son üç aydır evde sayılıdır yemek pişmesi. Kahvaltı zaten yok eşim sağolsun eşim o dertten kurtardı beni 😂 bazen öyle bi temizlik aşkım geliyor girişiyorum bazen bir enerjisiz kalıyorum 1 hafta on gün evde bir tek çamaşır makinesiyle bulaşık makinesi çalışıyor. Ama çocuk olmadı için dağınıklık pek olmuyor. Biraz tozumuz var sadece oda sıcakta cam kapı açık her gün toz yuvası oluyor temizlesemde 😂
Ozoooo her gün ev supururum mopla geçerim birde sehpaları falan tozunu alırım. Haftada iki gün çamaşır günü. Her gün tuvalet yıkarım. Her banyoda banyoyu dip köşe temizlerim🤭 hergun mutfak tezgahını çamaşır suyuyla silerim. Birde ocagim çok batıyor günde 3_4 defa siliyorum.
Ozoooo valla bende yaparken yoruluyorum 37+3 um çatı kemiklerimde inanılmaz ağrılar var , evde penguen gibi yürüyorum 😂😂ama dağınıklık sevmiyorum yapmadıkça birikiyor öyle de gözüme çok batıyor çok iş varmış gibi görünüyordu asla rahat olamıyorum hep huzursuz oluyorum yapmayınca 🥺🥺🥴🤦🏻♀️
Ozoooo Olmazsa olmazımı yazayım, her sabah kalkar, önce klozet, lavaboyu güzelce temizler ardından da duş alırım banyo mis gibi olunca içim rahat oluyor, hatta en hassas noktam banyo. sonra kahvaltı hazırlarım. Kahvaltıdan sonra online derslerimi veririm. O sırada eğer varsa çamaşır ya da bulaşıklar makinede yıkanır.Sonrasında mutfağı, salonu toparlarım. Akşam yemeği faslı başlar.
Ozoooo 38. Haftaya girdik eşime kahvaltılık hazırlamak için 7 de kalkıyorum bır bardaklılçay kahvaltılık malzemeler masanın üzerine çıkartıp yatıyorum. Sonra 11 gıbı kalkıyorum yatak topla sonra bulaşık makinem doluysa yerleştır onları. Kuşum var onun altını temızlıyorum suyunu değişiyorum ve balkona çıkart sonra kahvaltılık hazırla saat 12 leri gecıyor zaten eşimle öğle yemeği yani gene Kahvaltı sonra o işe ben mutfağı topla evi süpür kabaca toz al kendımı ıyı hıssedıyorsam yerleri siliyorum tuvalet lavabo çifle çamaşır az da olsa kısa devırde yıkayıp asıyorum. Yemeğim yoksa ya yemek yapıyorum ya da akşama patates haşlamak gıbı basit yemeklerle geçiştiriyorum. Zaten saat 4:30 ile 5 i buluyor. Eğer hala darlanıyorsaö gıdıp banklarda oturuyorum çünkü oraya esiyor eşim gelince eve çıkıyorum akşam yemeği mutfağı topla kuşum kendi kafesıne gırıyor balkonu temizle yanı işler hıc bıtmıyor ama ağrım varsa hıc bır şey yapmıyorum su içip bol bol uzanıyorum geçmesini beklıyorum
runkli0606 bizde de aynı durumlar evde bir kedim var malüm süpürge açmadan silmeden rahat edemiyorum