Ilk-annelik 5353Aa 5353Aa yaaa az kaldı desenize valla 🙈ben de mide yanması da var uykusuzlukta amın inşallah gelsinler miskokulular 🩷🤰🏼🤦🏼♀️
Zeynomom Sare1331 yaşım ileri bebek haftasından önde tansiyon sıkıntısı var bi sezeryanım var önceden
Sare1331 Zeynomom Rabbim bana sana Herkese de inşallah hayırlı doğum nasip eder hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız
Okamas61 ug_fa-3diplomalianne sorma seni en iyi ben anlarim aileden uzakta olmak cok ama cok zor ben trabzonluyum trabzondan buraya gelin geldim
Hatiicesyun Ayt1995 yaa çok sevindim Allah sagsaglim kucagımıza almayı nasip eylesin inşallah :) göbişiniz çıktı mı acaba
123oznr Edebiyacianne bu gün duyduk çok şükür bir sorun yokmuş çok mutlu oldum sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Duygu8178 Merhaba bende 5+3 üm keseyi gördük ama 2 hafta sonra kalp atışı olur dedi doktor. İki hafta geç bir süre değil mi o zamana kadar gerek yok kontrole dedi doktor
Nnoktaa Duygu8178 tam emin olmak için 2 hafta demiştir. Ben de 5 haftalık keseyi gördükten sonra 10 gün sonra gel demişti. 6+5 de gitmiştim.
gecemsen Duygu8178 bende sizin gibi gittim kese gördüm tam iki hafta sonra 7+3 oldu bebeği gördük kalp atışı duyduk iki gün önce 🙏🏻🐣
Nnoktaa Gamze_20 16+4’üm düşük tansiyon bende de mevcut. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Sıcak havaların da etkisi var
Gamze_20 Nnoktaa normalde de tansiyonum düşük olduğu için sıcakla birbirini tetikliyor matara ile geziyorum 😂 yüksek tansiyondansa düşük tansiyon dan korkma dedi doktor onun için sık sık az az yemem gerekiyormuş
Duygu8178 Nnoktaa 13 gün sonrasına ancak randevu alabildik. Baya uzun süre gibi geldi açıkçası endişeleniyorum sanki.