Pinark92 Edaaa123 tamam 2 katı 2 katı ilerlemiş işte sen bence git bir kan ver ona göre rahatlar için
Hatiicesyun Ayt1995 yaa çok sevindim Allah sagsaglim kucagımıza almayı nasip eylesin inşallah :) göbişiniz çıktı mı acaba
ug_fa-3diplomalianne Okamas61 evet ya izmirden birileriyle konuşunca çok seviniyorum gurbet gelini olunca böyle oluyo sanırım 🥺 bi de hormonlar malum
ug_fa-3diplomalianne MiniMimi42 hani ben ilkinde 16 falan hissetmiştim bu ikinci ikinci de daha erken hissedilir diyolar ama daha çok erken değil mi bilemedim ki
Okamas61 ug_fa-3diplomalianne sorma seni en iyi ben anlarim aileden uzakta olmak cok ama cok zor ben trabzonluyum trabzondan buraya gelin geldim
Ilk-annelik 5353Aa 5353Aa yaaa az kaldı desenize valla 🙈ben de mide yanması da var uykusuzlukta amın inşallah gelsinler miskokulular 🩷🤰🏼🤦🏼♀️
Zeynomom Sare1331 yaşım ileri bebek haftasından önde tansiyon sıkıntısı var bi sezeryanım var önceden
Sare1331 Zeynomom Rabbim bana sana Herkese de inşallah hayırlı doğum nasip eder hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız
123oznr Edebiyacianne bu gün duyduk çok şükür bir sorun yokmuş çok mutlu oldum sağ Salim kucağımıza alalım inşallah