123oznr Edebiyacianne bu gün duyduk çok şükür bir sorun yokmuş çok mutlu oldum sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Duygu8178 Merhaba bende 5+3 üm keseyi gördük ama 2 hafta sonra kalp atışı olur dedi doktor. İki hafta geç bir süre değil mi o zamana kadar gerek yok kontrole dedi doktor
Nnoktaa Duygu8178 tam emin olmak için 2 hafta demiştir. Ben de 5 haftalık keseyi gördükten sonra 10 gün sonra gel demişti. 6+5 de gitmiştim.
gecemsen Duygu8178 bende sizin gibi gittim kese gördüm tam iki hafta sonra 7+3 oldu bebeği gördük kalp atışı duyduk iki gün önce 🙏🏻🐣
Nnoktaa Gamze_20 16+4’üm düşük tansiyon bende de mevcut. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Sıcak havaların da etkisi var
Gamze_20 Nnoktaa normalde de tansiyonum düşük olduğu için sıcakla birbirini tetikliyor matara ile geziyorum 😂 yüksek tansiyondansa düşük tansiyon dan korkma dedi doktor onun için sık sık az az yemem gerekiyormuş
Duygu8178 Nnoktaa 13 gün sonrasına ancak randevu alabildik. Baya uzun süre gibi geldi açıkçası endişeleniyorum sanki.
aslygtt ug_fa-3diplomalianne evet birinci günü az geldi ikinci gün yoğun kırmızi üçüncü gün koyu kahve sonra kesildi normalde yedigun sürerdi
ug_fa-3diplomalianne aslygtt yerleşme kanaması kırmızı olmaz stresten öyle olmuş olabilir belki ki inşaeAllah yanılıyorumdur Rabbim gönlüne göre versin bi kan testi var istersen
Nnoktaa Gamze_20 aynısını bana da dedi ben de aynı durumdayım. Dışarı çıktıysam yoksaydam mutlaka çantamda çubuk kraker gofret kuruyemiş bulunduruyorum. 😂