Zeynomom Sare1331 yaşım ileri bebek haftasından önde tansiyon sıkıntısı var bi sezeryanım var önceden
Elif9106 lylabaros merhaba benimde 5+3 deydim kese göründüğünde muayene den 1 hafta sonra gidebilirsin
Elif9106 CivcivVeAnnesi35 merhaba 🌸 çok sevindim bende dün yasadım o duyguyu 🙈 6+6 dedi Dr um ama ben 6+2 diye düşünüyorum
CivcivVeAnnesi35 Elif9106 merhaba 🤗 bende doktorumdan yeni çıktım. Kalp atışını duyduk çok şükür🤲🏻 geçen hafta geldiğimizde kesem biraz aşağıdaydı ama şu an iyiymiş çok şükür😇
TubaGokhan Pamuk 12+3 şuan 13. hafta da sanırım 2.trimestere geçiyorum belirtisiz ağrısız bulantisiz bir 12 hafta geçti umarım böyle devam eder ağustosun ikinci haftası cinsiyetini ogrenicez nasipse 😊😍💃🏻
Aytac_nagiyeva 38+5 deyim agustosun 10 na soylemisdiler dogumu ama 2 hafta geri dediler .bilmiyorum ne zaman dogar .10 dan sora ola bilirmi acaba? geç ola bilirmi?
aslygtt ug_fa-3diplomalianne evet birinci günü az geldi ikinci gün yoğun kırmızi üçüncü gün koyu kahve sonra kesildi normalde yedigun sürerdi