Damlaalyz Milkshaker Ay masallah benimde ilk bebeğim makat geliş olduğu için sezeryan olmuştu şuan hamileyim 18 ay olacak tam aralarında acaba ssvd olur mu diye düşünüyordum bende
Milkshaker Damlaalyz canım aynı durumdayız. Güzel bir doktor ve ebe bulursan inan ki imkansız değil. Ben doğururken sezaryen olduğumu unuttum resmen o kadar sıkıntı yaşamadık yani doğumda
2oglusannesi Goncadgy merhaba henüz yapmadım 39+6 günlük olduk, kanama ile hastahaneye başvurdum hersey normal çıkınca eve geri dönüyorum şuan. Sizde mi ssvd bekliyorsunuz
Asyos34 Milkshaker merhaba tekrardan canım sana bir sözleşme imzalattılar mı risk var gibisine :) bende istiyorum da bunu sormayı unuttum
Milkshaker Asyos34 tabi ki imzalatıyorlar sorumluluğu alıyorum diye. Ama bunu sezaryende de imzalatıyorlar narkoz alındığı için
Milkshaker Melodimm ıkınma hissi gelmeye başladığında sancılar çok artıyor şiddetleniyor eğer nefesini doğru kullanıp sancı bitene kadar ıkınırsan sancıyı hiç hissetmiyorsun. Ama sezaryendeki acı gibi asla dayanılmaz değil.