Emine12456 bende 37 haftada yım geçen hafta 2500 dü bu gün 2700 bile olmamış ve cuma tekrar çağırdı bakacak artış yoksa pazartesi sezeryan olabilir im. Ki zaten sezeryan günüm 7 Ağustos olarak belirlenmişti. Ama erkene alınabilir. Bizim bebikler de zayıf olsun tombul yaparız biz onları yeterki iyi olsunlar olumsuz düşünme kilo az diye.

Emine12456 37+2yim bugün gittim 3.100 olmuş sebze meyveyi ve cereni arttırın yemek yemek çok önemli değil insAllah sağlıkla gelir

Elzsy2023 ben 37 haftada yım 2700 e yakın dedi doktor um cuma günü nü bekleyip eğer artış varsa sezeryan için 39 u bekleyecek. Hani herhangi bir başka sorun yoksa 37 yi beklemem ne demek öyle.

@Ayce09 ay çok güzeel sevindim Allah diğer bebişerini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍

@Habibe5858 cihazdan cihaza göre de değişiyor aslında benim özeldeki doktorumun cihazı son modeldi devlettekiler görünmüyor bile ultrason kağıdı bile vermiyor

@Elzsy2023 nasıl yani kilo almayınca hemen erken doğuma mı alıyor yoksa plesenta ile ilgili mi bir sıkıntı olduğunu mu söyledi sana beslenememesiyke alakalı

@Ygt2121 bence başka doktora da gidin erkenden almasınlar ya 😞 benimde öyle ama hiç erken doğum demedi

Emine12456 her gün mutlaka muz tüketiyorum meyve fazla yiyorum ben ondan sanırı kavun falan her gün yerim onlar dışında ekstra birsey yapmıyorum canım

Rabis0446 bende çok fikir sahibi değilim. Fakat doktor dan duyduğumu söyleyeyim ben zaten sezeryan olacağım 37 hafta nın ortasında yım. Kilo alımı durduysa kordon ile artık beslenmiyormuş bildiğim ve anladığım tek şey bu.

Emine12456 benim pekte erken olmayacak 38 in içinde olacak sezeryan ki normal doğumlar da 38 de olanlar çok var.

Ygt2121 bizde 31+4 haftalıkken 1600 dü doktor minyon dedi bazılarıda hayır uyumlu diyor sadece çok kilolu değil diyorlar bende anlamadım ama 38 den sonra alırız dedi 38+4,5 falan

Emine12456 bebeğe besin gönderen damarlarından birisinin akımı yavaşmış. Bu da az besliyormuş

Rabis0446 dimi herkes bir şey diyor benim bebek te hep haftası ile uyumlu kilo alırdı. Hatta bazen duyardım bazı bebikler kilolu olurdu ama takmazdım haftası ile uyumlu olduğu için. Şu anda sıkıntı yapmıyor um küçük olsada uyumlu Rabbim in izniyle bir şey olmaz iyi olsunlar minicik olsunlar aldırırız kilo.

Rabis0446 şu an kaç haftalıksın peki, bende büyük ihtimalle 38.2 de sezeryan olurum çünkü kilo almıyor sa bekletmenin anlamı yok diyor doktor.

Elzsy2023 bir şey sorabilir miyim, bu nasıl anlaşıldı doktor herhangi bir test yaptı mı yoksa ultrason ile mi görünüyor

Ygt2121 33+3 haftalığız 34+3 ye kontrolümüz var bakalım ne diyecek gün verir mi acaba

Emine12456 37+1 bugün gittim 3357 gramdı ama bence kiloyu sorun etmeyin her bebeğin kilosu farklıdır ve önünüzde daha bir kaç hafta var elbet kilo alacaktır. Benim arkadaşımın bebeği 2900 doğdu maşallah turp gibi şuan. Hem bence ideal bir kilo çok kilolu olunca bu sefer de yeni doğanlar üstlerine olmuyor valla bir kaç gün giyip sonra giydiremiyorsunuz. Doğum şekli ve tarihiniz belli mi?😚