37+3 kilo almıyor yardımmmm 🥹
Emine12456 benim pekte erken olmayacak 38 in içinde olacak sezeryan ki normal doğumlar da 38 de olanlar çok var.
Ygt2121 bizde 31+4 haftalıkken 1600 dü doktor minyon dedi bazılarıda hayır uyumlu diyor sadece çok kilolu değil diyorlar bende anlamadım ama 38 den sonra alırız dedi 38+4,5 falan
Emine12456 bebeğe besin gönderen damarlarından birisinin akımı yavaşmış. Bu da az besliyormuş
Rabis0446 dimi herkes bir şey diyor benim bebek te hep haftası ile uyumlu kilo alırdı. Hatta bazen duyardım bazı bebikler kilolu olurdu ama takmazdım haftası ile uyumlu olduğu için. Şu anda sıkıntı yapmıyor um küçük olsada uyumlu Rabbim in izniyle bir şey olmaz iyi olsunlar minicik olsunlar aldırırız kilo.
Ygt2121 33+3 haftalığız 34+3 ye kontrolümüz var bakalım ne diyecek gün verir mi acaba
Emine12456 37+1 bugün gittim 3357 gramdı ama bence kiloyu sorun etmeyin her bebeğin kilosu farklıdır ve önünüzde daha bir kaç hafta var elbet kilo alacaktır. Benim arkadaşımın bebeği 2900 doğdu maşallah turp gibi şuan. Hem bence ideal bir kilo çok kilolu olunca bu sefer de yeni doğanlar üstlerine olmuyor valla bir kaç gün giyip sonra giydiremiyorsunuz. Doğum şekli ve tarihiniz belli mi?😚
Ygt2121 detaylı ultrasonda perinatoloji doktoru söylemişti. Tekrar o baktı. Sağ taraftaki damar akımını ölçtü. Ama kendi doktorumda ultrasonda damar akımını görebiliyor
Ygt2121 inşallah görürüm ya karnım baya aşağı indi zorlanıyorum bide bunda Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Emine12456 37+3 te 2860 doğdu kızım şu an 4 yaşında. Diğer gelişim etkenleriyle ilgili bi sıkıntı yoksa kilo kısmına takılma sağlıkla kucağına alırsın ki büyük kızım da 39+5te 2830 doğmuştu sıkma canını
Emine12456 benim de 36+1 de 2600 civarındaydı bir önceki hafta ile kilosu aynıydı. Açıkçası çok dert etmiyorum yediklerime daha çok dikkat etmeye başladım. Çok su içiyorum bu sıcaklarda insanın yemek yiyesi de gelmiyor 😔 sağlıkla kucağınıza alın inşallah