Emine12456 35 haftalıkken gittim cnm 2.880 grm dedi doktorum yarın kontrolüm var 36+1 günlük oluyoruz inşallah sezaryan günü Alaçam

Emine12456 her sey yolundaysa, alt sınır üst sınır aralığındaysa sağlıklıysa sorun etmeyin kiloyu bence. Anne baba olarak siz nasılsınız, yani sonuçta çocuklarımız tipini heybetini bizden alıyor. Üzmeyin kendinizi .

Emine12456 benim kızım 37+3 te aynı kilolarda gösteriyodu 2590 kilo doğdu maşallah h bi sorun yaşamadım kilo almıyo diye sezaryan oldum kendimde istedim tabi riske atmamak adına emme refleksi falan hepsi gelişmişti

Emine12456 yaşıtlarıyla aynı zeka olarak emekleme yürüme falan bunları hep erken yaptı 😂 şuan 3,5 yaşında ikiz kardeşlerini bekliyor, korkmayın bence hiç sağlıklı olması kilodan daha önemli haftanda çok iyi

Emine12456 bundan 10 gün önce kendi doktorum yerine başka doktora gittim 2.845 dedi bugün kontrolüm vardı kendi doktoruma gittim 2.600 dedi kilosu az dedi ne yapacağımı şaşırdım kime inanmaliyim bilmiyorum

Bende 35+4 üm. 4 gün önce 2200 grm dı :doktorum çok az kilosu. 37. Haftayı beklemem sezeryana alırım dedi. Normal doğum ilerliyorduk. Kafam çok karışık

Emine12456 bende 37 haftada yım geçen hafta 2500 dü bu gün 2700 bile olmamış ve cuma tekrar çağırdı bakacak artış yoksa pazartesi sezeryan olabilir im. Ki zaten sezeryan günüm 7 Ağustos olarak belirlenmişti. Ama erkene alınabilir. Bizim bebikler de zayıf olsun tombul yaparız biz onları yeterki iyi olsunlar olumsuz düşünme kilo az diye.

Emine12456 37+2yim bugün gittim 3.100 olmuş sebze meyveyi ve cereni arttırın yemek yemek çok önemli değil insAllah sağlıkla gelir

Elzsy2023 ben 37 haftada yım 2700 e yakın dedi doktor um cuma günü nü bekleyip eğer artış varsa sezeryan için 39 u bekleyecek. Hani herhangi bir başka sorun yoksa 37 yi beklemem ne demek öyle.

@Ayce09 ay çok güzeel sevindim Allah diğer bebişerini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍

@Habibe5858 cihazdan cihaza göre de değişiyor aslında benim özeldeki doktorumun cihazı son modeldi devlettekiler görünmüyor bile ultrason kağıdı bile vermiyor