Teyseler hastane çıkışlarımız nasıl🙈 sizde aldığınız hastane çıkışlarını atar mısınız bize🙈 yeşil olan hastane çıkışı değil ama bazı kıyafetlere eriyorum keşke elimden gelse de tüm dolabı size gösterebilsem aşırı heyecanlıyım🥺😂😍 Daha lacivert olan gelmedi bende görselini koydum🙈

Hepsi çok güzel sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalıksınız benim 26 hafta yavastan başlasam mı yıkama utuleme islerine ne zaman ne olur belli olmuyoor

Maviijj sizde başlayın yavaştan isterseniz ben 35 haftalık olcam tam yarın yıkama ütülemeyi yeni hallettim 25ten bu zamana kadar hazırlık sürüyor zaten😂

Ay hepsi cokk güzel misler gibi giyer 😍 bende o 3 lu tulumu çok istiyordum siz ner den aldınız dad mom yazan

Nefised Rabbim içini dolu etsin güle güle giysin minik prens inşallah sağlıkla gelsin ☺️🤲🏻 hepsi çok güzelmiş ☺️🤤

Maviijj yavaştan başlayın sonra ağırlasnca zor oluyor havalar da sıcak

Hepsi çok güzel 😍 ı love mom dad yazanin linki varsa atsanız bizde alsak 😍

Trldyg bende çok istiyordum internette e bebekte stogu bulamamıştım tesadüfen mağazada denk geldim 🌸

Seyma5461 e bebek ama stoğu yok uzun zamandır bakıyorum bende mağazada buldum yakınınızda e bebek varsa oraya sorabilirsiniz belki vardır 🌸

Trldyg sağlıkla giysin inşallah bebişiniz 🌸♥️ ben 5 takım aldım hastane çıkışı aynısından 1 tane hediye geldi 1 tane daha sipariş vermiştim koyu pembe yollamışlardı birilerine hediye veririm diye kenarı koydum ama çok lazım olursa o yedekteki 2 tanesini kullanırım 😂