bebis001 canım Medical Park adana da geçerli ve benim arkadaşım seyhanda doğum yaptı oda muayenelerini ve doğumunu o kartla indirim yaptı. Direk fiş aldığın sekreterlere sor diğerleri bilmediği için yok deyip geçiştiriyor

pandasever Canım ben farklı hastaneye gidiyorum belki o yüzden geçerli değildir,bilgiler için teşekkür ederim

Yaseee01 Neyse yapıcak bişey yok sağlık olsun bilgiler için de ayrı olarak teşekkür ederim

8 gün sonra

Medikalpark ta Doğum paketi fiyatlarını bilen var mı acaba

Ardencik1 medicalpark seyhan da 2 hafta önce sormuştum 15 bin dediler içinde oda süsleme ve 30 poz fotoğraf var suan artti mi bilmiyorum bi de akdeniz kart olursa 13 kusur olur dedi vip odalar da varmis ama onun fiyatini sormadım

Yaseee01 bu sadece doğum icin olan sanırım. Birde dogum +10 muayene kontrol gibi paketler oluyor ya ondan değil sanirim

Erva123456 daha henüz konuşmadık ama sezeryan olacağım süslenen ve vip oda seçeceğim o ve diğer oda arasında fazla yokmuş öğrendiğim kadar. Doğum ücretini henüz konuşmadık biz doktorum ile 33 haftalığız

Mefir2014 medikalpark Seyhan 1 hafta önce sordum normal oda içinde oda süsleme ve 30 poz fotoğraf çekimi var 15 bin dedi vip oda fotoğraf çekimi oda süsleme diyetisyen kuaför içinde 17 bin dedi ben Erkan Özer e gidiyorum muayene ücreti 645

6 gün sonra

Ardencik1 canım merhaba ben yeni geldim Dr da sezeryan ve normal doğum fiyatı aynı 15 bin TL mis yıl sonuna.kadar zam gelmez dediler