Ardencik1 ben daha konuşmadım ama öğrenince buraya yazarım.isterseniz. sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz. İkisi aynı fiyatda olabilirde yine de ben belirterek sorayım

Yaseee01 Güzelim ben kendi hastanemi aradım konuştum da indirim yapılmıyor dedi yani çıkartmaya gerek yok

pandasever Teşekkür ederim güzelim fakat benim çıkartmam gerek yok çünkü kartın bir etkisi yokmuş 🥲

bebis001 Anladim canım o zaman her hastane için geçerli değilmiş bilmiyordum onu

bebis001 canım Medical Park adana da geçerli ve benim arkadaşım seyhanda doğum yaptı oda muayenelerini ve doğumunu o kartla indirim yaptı. Direk fiş aldığın sekreterlere sor diğerleri bilmediği için yok deyip geçiştiriyor

pandasever Canım ben farklı hastaneye gidiyorum belki o yüzden geçerli değildir,bilgiler için teşekkür ederim

Yaseee01 Neyse yapıcak bişey yok sağlık olsun bilgiler için de ayrı olarak teşekkür ederim

8 gün sonra

Medikalpark ta Doğum paketi fiyatlarını bilen var mı acaba

Ardencik1 medicalpark seyhan da 2 hafta önce sormuştum 15 bin dediler içinde oda süsleme ve 30 poz fotoğraf var suan artti mi bilmiyorum bi de akdeniz kart olursa 13 kusur olur dedi vip odalar da varmis ama onun fiyatini sormadım

Yaseee01 bu sadece doğum icin olan sanırım. Birde dogum +10 muayene kontrol gibi paketler oluyor ya ondan değil sanirim