Balbebek012 aaa normal doğum istiyorum çok teşekkür ederim bunu Dr ma danışayim.hemen bir sonraki muaynemde. Siz şimdi kaç haftalık hamilesiniz

Ardencik1 ben Burcu hanımdan çok memnunum ayrıca muzaffer beyde çok iyi isim yapmış bir Dr fakat ben erkek Dr tercih etmediğim için Burcu hanımla devam ediyorum.

pandasever kesinlikle konuş 38 haftalımçk hamileyüm vallahi ben hala utanıyprum erkek doktordan ama kendimi içim rahat bırakıyprım doktoruma kafam rahat yani doktordan yana bir de eskiden başhekimdi hastahane de en kıymetli en sözü geçen doktor

Yaseee01 Filiz hanımdan memnun olan çok yorum okudum. Valla hala karar veremiyorum hangisine gitsem🤣

Ardencik1 ben daha konuşmadım ama öğrenince buraya yazarım.isterseniz. sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz. İkisi aynı fiyatda olabilirde yine de ben belirterek sorayım

Yaseee01 Güzelim ben kendi hastanemi aradım konuştum da indirim yapılmıyor dedi yani çıkartmaya gerek yok

pandasever Teşekkür ederim güzelim fakat benim çıkartmam gerek yok çünkü kartın bir etkisi yokmuş 🥲

bebis001 Anladim canım o zaman her hastane için geçerli değilmiş bilmiyordum onu

bebis001 canım Medical Park adana da geçerli ve benim arkadaşım seyhanda doğum yaptı oda muayenelerini ve doğumunu o kartla indirim yaptı. Direk fiş aldığın sekreterlere sor diğerleri bilmediği için yok deyip geçiştiriyor