Hungry teşekkürler.
Medicalpark Adana ve Seyhan
Hungry ben altınkozaya gidiyorum sigortam yok sekreter 10 bin dedi doktorum ersin beyle daha ücreti konuşmadım
Komşum da algomed’e gidiyor odayı süsleme içinde 10 bin demişler
3Tospikannesi bende kontrole Altınkoza Amina hnıma gidiyorum ama doğum konusunda pek emin değilim ersin beyde çok öneriliyor ,sezeryan düşünüyorum bu arada
Halise88 ersin beyden çok memnunum burda doğum yapan arkadaş da vardı ersin beyden memnun kalmış sezeryan olmuştu o da benim normal olacak nasipse sağlıkla gelsinler 🥰
Acıbadem veya medline fiyatını bilen var mı acaba
3Tospikannesi benim doktorum algomedde özgür kayaselcuk daha pazartesi sordum 1 haftada zam mi gelmiş
Medicalpark seyhana gidiyorum en son 11.000 di ama şuan arttı mı bilmiyorum yarın gidecem soracam bakim ne kadar olmuş
Hungry komşu ne zaman sormuş bilmiyorum canım birde komşu devlete gidiyordu muayeneye doğumu özelde yapacak sadece belki ona farklı fiyat vermişlerdir bana dediği oda süsü içinde 10 bin
3Tospikannesi vip oda mı oda süsleme dediğiniz 10 bin mi
3Tospikannesi belki sigortasız olduğunuz için öyle demiştir
Benım doğumum altınkoza da olucak Haluk ballı yapacak doğum ücretini konuşmadık doğumu da daha konuşmadık 29+4 üz daha. Ama vip oda seçeceğim.
mylifeAslan onu bilmiyorum sormadım
Hungry evet benim sigortam yok normal diye düşündüm zaten
mylifeAslan vip oda varmı altın kozada hafta içi yada haftaya kontrole gıdecem sorayım ücretini bakim 😁 doğum ay başı olacak inşallah 33 haftalığım
3Tospikannesi yani ben küçük bir ameliyat geçirdim. Vip oda vardı doluydu hatta bilmiyorum umarım doğrudur 😀
mylifeAslan 😂😂 bakalım sorarım unutmazsam
Kızlar akdeniz karti çıkarın özel hastanelerde indirim oluyormuş bilginiz var mı bilmiyorum ama ben bugün doğum ücretini sordum medicalpark seyhana 15 dedi akdeniz karti varsa 13 bine geliyor dedi muayene de de indirim oluyormuş
bebis001 selmani.pak kültür merkezi diye bir yer yapmışlar ya. Kocavezir iş merkezinin içersinde orada kayıt bürosu var iki fotoğraf ve bir miktar cüzi aidat yatırıp o şekilde yatılıyor