mylifeAslan vip oda varmı altın kozada hafta içi yada haftaya kontrole gıdecem sorayım ücretini bakim 😁 doğum ay başı olacak inşallah 33 haftalığım

Kızlar akdeniz karti çıkarın özel hastanelerde indirim oluyormuş bilginiz var mı bilmiyorum ama ben bugün doğum ücretini sordum medicalpark seyhana 15 dedi akdeniz karti varsa 13 bine geliyor dedi muayene de de indirim oluyormuş

12 gün sonra

bebis001 selmani.pak kültür merkezi diye bir yer yapmışlar ya. Kocavezir iş merkezinin içersinde orada kayıt bürosu var iki fotoğraf ve bir miktar cüzi aidat yatırıp o şekilde yatılıyor

Mercimeek canım ben Dr ma gelen zamlardan sonra 550 ödedim ama standart değilmiş bu fiyat her Dr kendi fiyatını belirliyor Muş öyle dedi sekreter. 700 e bakan Dr da varmış

bebis001 kocavezirin ordaymis yeri ama tam olarak bilmiyorum esim gidip yaptırmıştı 100 TL istiyorlarmış ücret olarak benim de dogumum yakın hastaneyle konustuk en son 15 bin demisti doğuma akdeniz kartınız varsa 13 bine kadar düşüyor dedi çıkartın yani geç değil

Mercimeek bende Burcu hanıma gidiyorum ilk günden beri çok memnunum hastanede de en az zammı Burcu hoca yapmış zaten. Şuan kime gidiyorsunuz

pandasever hastahane de doktordan doktora fark ediyor mu ya benim doktorum muzaffer bey mıayene 650 doğum 15 bin oldu. Burcu hanım ne kadar? Bir de ağrısız doğum yaptırıyor mu

Balbebek012 isteğe bağlı epidural tabiki yaptırıyor. Burcu hanıma gelen zamndan sonra muayene 550 TL ödüyorum doğumu konuşmadım da. Sanırım oda değişiyormuş bir kaç Dr farklı fiyat duydum çünkü doğum yapanlardan

pandasever o değil sana tavsiyem doktoruna sor ağrısız doğumı. Eğer normal yapacaksan beni dinle ağrısız doğumu seç. Belli açıklıktan sonra bayıltıyor doktor kesî dikiş bebeğin çıkışı hiçbir şeyi görmüyorsun 4 sene önce bu şekilde muzaffer beyde doğum yaptım şimdi 38 haftalığım aynı doğumu yapacağım inşallah bu arada dikiş yerim belli bile değil doktoum çok iyi kesinlikle tavsiye ederim