Balbebek012 isteğe bağlı epidural tabiki yaptırıyor. Burcu hanıma gelen zamndan sonra muayene 550 TL ödüyorum doğumu konuşmadım da. Sanırım oda değişiyormuş bir kaç Dr farklı fiyat duydum çünkü doğum yapanlardan

pandasever o değil sana tavsiyem doktoruna sor ağrısız doğumı. Eğer normal yapacaksan beni dinle ağrısız doğumu seç. Belli açıklıktan sonra bayıltıyor doktor kesî dikiş bebeğin çıkışı hiçbir şeyi görmüyorsun 4 sene önce bu şekilde muzaffer beyde doğum yaptım şimdi 38 haftalığım aynı doğumu yapacağım inşallah bu arada dikiş yerim belli bile değil doktoum çok iyi kesinlikle tavsiye ederim

Balbebek012 aaa normal doğum istiyorum çok teşekkür ederim bunu Dr ma danışayim.hemen bir sonraki muaynemde. Siz şimdi kaç haftalık hamilesiniz

Ardencik1 ben Burcu hanımdan çok memnunum ayrıca muzaffer beyde çok iyi isim yapmış bir Dr fakat ben erkek Dr tercih etmediğim için Burcu hanımla devam ediyorum.

pandasever kesinlikle konuş 38 haftalımçk hamileyüm vallahi ben hala utanıyprum erkek doktordan ama kendimi içim rahat bırakıyprım doktoruma kafam rahat yani doktordan yana bir de eskiden başhekimdi hastahane de en kıymetli en sözü geçen doktor