esraEb 2019 da ilk hamileliğimin tahliline baktım 80 çıkmış ve kızım olmuştu doğru o zaman

Aaa122 13+2de kiz dendi 17+3de erkek oldugunu ogrendim ilk oglumda .. ikincide de bi kiz bi erkek diye diye 23 de erkek oldugunu ogrendim yani bence daha erken.. cinsiyet olusumunu 16da tamamliyor

JaleTogrul 2 li testiniz de free bchg değerininz kaçtı 50 altı çıkan erkek oluyormuş bende 1. Hamileliğim de yaptırdığım tahlile baktım 80 çıkmış ve kızım oldu doğruluk payı var demek ki e nabızdan tahlillerden hemen cıkıyor

JaleTogrul bana 13+1 de kıza benziyor dedi hislerim hep erkekti öyle deyince kaldım bi

Aaa122 cevaplarim maille doktoruma gonderilsigi icin ikili test yok malaseff bende ama bulursam bakarim 🌸 ben ilkinde erkek hissetdim annem vefat etti uykuda bana erkek bebek vermisti.. 2cide ama kucukken kiz hissediyordum sonra hamileligimin birinciyle birebir ayni oldugunu anlayinca dedim buda erkek😁 oylede oldu..

Aaa122 bilimsel açıklaması yok ama büyğk oranda doğru çıkıyor. Ben de merak ettim bana da söyleyin sonuç çıkınca 🙈

Elfelf0 bilimsel bir gerçekliği yok 😄 düşük olup kız olan da var yüksek olup erkek olan da 😄 ama çoğunlukta böyle. Benimki 34 mesela. Arkadaşımın da 28 😄

Aaa122 benimde birinci hamileliğim ile bu tam tersi. Birinci de bulantidan kilo verdim 4 ay mutfağın önünden geçemedim günde 2-3 kere kustum bu sefer 1 kere bile kusmadim. İlk hamileliğimde kese sol taraftaydi bu sefer sağda. İlk hamileliğim belli bile değildi 5 aylık hamile iken anlaşılmazdi. bu sefer daha zayıf olduğum halde hamile olduğum belli hemde daha 3 aylık. belim çok çabuk kalinlasti. Ama ikiside erkek sanırım doktor erkek diyor

Aaa122 benim 58 ama doktor hep erkek diyor bana. Yüzüm şişmemis kız olunca yüz ödem toplarmis ve çıkıntı görmüş 11. haftada

Elfelf0 tahlillerimden yılını seçince hemen çıkıyor zaten yazıyor ikili tarama testi diye ben böyle bulmuştum

JaleTogrul ya benim birinci hamilelikle bunun alakası yok bu çok zor geçiyor yani baş dönmesi bulantı kusma çok fazla

esraEb tamam yazarım buraya 😂 teşekkür ederim söylediğiniz için ☺️

Duruyubeklerken acaba erkekten kıza dönen mi çok kordonu erkek sanıp sonra kız mı diyorlar

Elfelf0 😂😂😂 54 mu çıktı sizin o zaman 60 a kadar yolu var😂😂