mervesrhn16 herhalde bacak arasını boş görünce hemen kız diyorlar sonra da erkek oluyor bakalım şansımıza
Cinsiyet değişikliği
dilaraRecep cinsiyetle alakası yok benim oğlum olucak hamileliğim o kadar zorlu geçti ki migren atakları ve kusma. O yüzden alakası yok
Aaa122 benim kızımda ikili taramada sonucum 30 çıkmış bu hamileligimde 53 çıkmış. Bence doğruluk payı yok 😄
Aaa122 12 haftalıkta kıza benziyor dedi 14 haftalıkta kesin erkek dedi değişiyor yanı çok erken söylediklerinde yanılma payı oluyor
Aaa122 o haftalarda doktor banada ilk bacak arası boş kız muhtemelen demişti 16.haftadan sonra erkek olduğunu öğrendik
Aaa122 Şimdi baktım diğerleri düşmüş e nabızda ama beta yok canım
Rzgrn_Annesi133 bacak arasıysa anlarm
Rzgrn_Annesi133 benimde ilk oğlum rüzgar ikinciyede erkek dediler😊
meryy2615 evet öle cnm sadece iki gebelik arası fark olunca cinsiyet Farklı mı diye düşünüyor insan fark etmez önemli olan sağlık
mervesrhn16 cinsiyet belli mi
Minikkoalam11 hmm bakalım
PrensinibekleyenAnnee benimle aynı banada erkeğe bnzyo dediler ama nasıl kız istyodum nasıl
Rzgrn_Annesi133 bende ama nasip değilmiş bacım napalım hatta bana ilk kız dediler 3 hafta kız diye dolandım ama sağlık hepsinden önemli kız olur sağlıksız olur sonuçta cinsiyet bizim elimizde değil parayla alınacak bişey değil Rabbim.bize neyi laik görürse o oluyor.
- Düzenlendi
Rzgrn_Annesi133 bana kız gibi geldi ama.kac haftalık bu ultrason