mervesrhn16 herhalde bacak arasını boş görünce hemen kız diyorlar sonra da erkek oluyor bakalım şansımıza

dilaraRecep cinsiyetle alakası yok benim oğlum olucak hamileliğim o kadar zorlu geçti ki migren atakları ve kusma. O yüzden alakası yok

Aaa122 benim kızımda ikili taramada sonucum 30 çıkmış bu hamileligimde 53 çıkmış. Bence doğruluk payı yok 😄

Aaa122 ben de merak ettim valla 🙈😄en geç salı çıkar o zaman. Ben devlette yaptırdım 7. Günde çıkmıştı

Aaa122 12 haftalıkta kıza benziyor dedi 14 haftalıkta kesin erkek dedi değişiyor yanı çok erken söylediklerinde yanılma payı oluyor

Aaa122 o haftalarda doktor banada ilk bacak arası boş kız muhtemelen demişti 16.haftadan sonra erkek olduğunu öğrendik

Aaa122 banada o haftalarda erkek dedi 18 haftada kız bu gün detaylıda kız olduğunu öğrendim sağlıkla gelir inşallah 🙏

Klomn bence bu ay kız ayı 😁erkek bebek de çok aslında

meryy2615 evet öle cnm sadece iki gebelik arası fark olunca cinsiyet Farklı mı diye düşünüyor insan fark etmez önemli olan sağlık

Rzgrn_Annesi133 bende ama nasip değilmiş bacım napalım hatta bana ilk kız dediler 3 hafta kız diye dolandım ama sağlık hepsinden önemli kız olur sağlıksız olur sonuçta cinsiyet bizim elimizde değil parayla alınacak bişey değil Rabbim.bize neyi laik görürse o oluyor.