Kızlar 13 haftalık gittim tam o güne girdiğim de doktor kıza benziyor dedi.1. Hamileliğimle çok farklıydı hissim de erkekti.1 tane de kızım ondan herhalde inanasım gelmedi erkek beklediğim için sanırım bu haftalardan sonra değişir mi acaba kız deyip erkek çıkan oldu mu
Cinsiyet değişikliği
Aaa122 16 haftada kesin oluyor diye biliyorum
dilaraRecep 1 ay daha beklemem lazım o zaman
Aaa122 aynen canım benimde bir kızım var bu hamileliğim çok daha Farklı hiçbir belirti yok kızımda kusardım bunda 2 gün kustum başka yok bunun cinsiyeti belli değil ama erkek diye düşünüyorum
Aaa122 bazısında şey diyor erkek olsa gene kusardın hani bünyen koz taşımaya alışmıştır ondan kusmuyor olabilirsin diyor 😀
dilaraRecep bakalım hayırlısı olsun inşallah
dilaraRecep ben 1. Hamileliğim de kızımda yani 1 hafta falan kustum.Ama bu hamilelik çok zordu 13. Haftaya kadar kustum her akşam belirtilerim farklıydı kese oluştuğu yer farklıydı ondan beklentim erkekti bakalım netleşsin bi
Aaa122 bana 14 te kız gibi demişti sonra erkek dediler 33 haftalığım. O haftalar erken bence henüz cinsiyeti tam belli olmuyor. Doktorlar da insan sonuçta ve bazen cihazların azizliğine de uğrayabilşyorlar. Bence en garantisi 16 dan sonrası. Daha da garanti olsun istiyorsanız detaylı ultrason zamanı 🙈her şeyden önemlisi sağlıklı olmaları tabi
Aaa122 kesinlikle öyle, çok haklısınız. Rabbim gönlünüze göre versin 🥰ben de baştan beri hamile kalmadan önce hep erkek bebek ya da Mavi kundak görürdüm. İçimde hep oğlum olacak hissi vardı. 14. Haftada ilçedeki doktor kız gibi deyince kafam karıştı. Asıl doktorum merkezde araştırma hastanesinde 16. Haftada ona gittim. Ne hissediyorsun dedi ben de anlattım erkek hissediyordum ama iki hafta önce farklı doktor kız dedi o yüzden kıza döndüm dedim 😄sen ne biçim anne olacaksın bizim ne dediğimizi boş ver içinden geçeni söyle dedi. Ben de o zaman erkek dedim 😄çok şükür oğlumuz olacak rabbim size de sağlıklı sıhhatli erkek evlat nasip etsin inşallah 🙏🤗🥰
dilaraRecep ben hep kustum sabahları erkek