Aaa122 bilimsel açıklaması yok ama büyğk oranda doğru çıkıyor. Ben de merak ettim bana da söyleyin sonuç çıkınca 🙈

Elfelf0 bilimsel bir gerçekliği yok 😄 düşük olup kız olan da var yüksek olup erkek olan da 😄 ama çoğunlukta böyle. Benimki 34 mesela. Arkadaşımın da 28 😄

Aaa122 benimde birinci hamileliğim ile bu tam tersi. Birinci de bulantidan kilo verdim 4 ay mutfağın önünden geçemedim günde 2-3 kere kustum bu sefer 1 kere bile kusmadim. İlk hamileliğimde kese sol taraftaydi bu sefer sağda. İlk hamileliğim belli bile değildi 5 aylık hamile iken anlaşılmazdi. bu sefer daha zayıf olduğum halde hamile olduğum belli hemde daha 3 aylık. belim çok çabuk kalinlasti. Ama ikiside erkek sanırım doktor erkek diyor

Aaa122 benim 58 ama doktor hep erkek diyor bana. Yüzüm şişmemis kız olunca yüz ödem toplarmis ve çıkıntı görmüş 11. haftada

Elfelf0 tahlillerimden yılını seçince hemen çıkıyor zaten yazıyor ikili tarama testi diye ben böyle bulmuştum

JaleTogrul ya benim birinci hamilelikle bunun alakası yok bu çok zor geçiyor yani baş dönmesi bulantı kusma çok fazla

esraEb tamam yazarım buraya 😂 teşekkür ederim söylediğiniz için ☺️

Duruyubeklerken acaba erkekten kıza dönen mi çok kordonu erkek sanıp sonra kız mı diyorlar

Elfelf0 😂😂😂 54 mu çıktı sizin o zaman 60 a kadar yolu var😂😂

Ciftannis hmm bakalım benim kaç çıkacak 2 li test 10 günde çıkar dediler sizin hemen çıktı mı

Aaa122 evet. Onun ki 28 benimki 34. Aslında öyle bi pos olsa burda da denk geldim çocuğ kişide doğru çıktığını

esraEb bugün bu konuyla ilgili bi post açılmıştı sadece 2 li test değerinizi yazın cinsiyeti söyleyeyim diye ondan dikkatimi çekti bu söylediğiniz

Aaa122 valla burda bir arkadaş 14-16-20-22. Haftalarda hatta detaylı ultrasonda bile 4 ayrı doktorun kız dediğini ama 32. Haftada erkek olduğunu öğrendiğini yazmıştı yani demem o ki herşey olabilir 😀 benimde bir kızım var şuan 28 haftalık hamileyim doktor kız dedi buradaki herkes erkek dedi hatta herkesss bende öyle hissediyorum farklı geçtiği için ya da öyle istediğim için bilmiyorum 😀 belki değişir diye bekliyorum o yüzden hiç
                  Bişeye inanmıyorum 😀