Aaa122 benim hamileliklerim çok farklıydı ama ikisi de erkek ikinciye kız dediler çok sevinmistik ama Rabbim tekrar erkek evlat nasip etti onu hayırlı gördü bize o yizd n 13 haftalıkken yanılma oluyor Rabbim gönlüne göre versin
Cinsiyet değişikliği
Elfelf0 benim de 12 haftalık da %60 erkeğe benziyor dedi 16 haftada %90 kıza benziyor dedi bacak arasını net gördüm ama değişir mi acaba kızlar
Atlasimgelse valla ben 11. Hafta da gitti daha çok erken daha oluşmadı bile dedi 13. Hafta da 2 li test için gittim kıza benziyor dedi bilmiyorum neye göre yorum yapıyorlar
Atlasimgelse kız için. Çok erken söylemiş
Atlasimgelse erkek gibi duruyor
Bursa17 belki de erkek hissetti yanılma yaptı haftaya aldım vallaha randevu dayanamayıp. Bakalım ne olacak 😀
Aaa122 benmfe bi oğlum var doktor erkeğe bnzetti yanılmam genelde vs dedi ama bnde kız istediğim için inanasım gelmiyor nedense
İki oğlumda da 11 haftalıkken öğrendim cinsiyeti hiç bulantım olmadı çok rahat hamilelik yaşadım şuan yine hamileyim ama aşırı bulantı uyuma istediği bu farklı kız hissediyorum inşallah öyledir ☺️
Ruyaninprensi keşke öyle olsa benimde hamileliğim ikisiniden okadar farklıydı migdem bulaniyordu kesin kız dedik oda erkekmis inşallah senin farklıdır canm
Aaa122 16 haftadayım bugün kontrole gittim 12 de kız demişti , bugün erkek 🤭
Pitircik_Annesi ay linçlenmeyeceksem darısı başıma😂😂😂 çünkü bi kızım var cok şükür insan olmayanı istiyor 🥹
Pitircik_Annesi peki kesin kız mı demişti yoksa kıza benziyor diye tahmin mi yaptı
Rzgrn_Annesi133 kaçıncı hafta da dedi valla bize de 13. Haftaya tam girdim işte kıza benziyor ama net değil dedi bakalım diğer kontrole