Aaa122 benim hamileliklerim çok farklıydı ama ikisi de erkek ikinciye kız dediler çok sevinmistik ama Rabbim tekrar erkek evlat nasip etti onu hayırlı gördü bize o yizd n 13 haftalıkken yanılma oluyor Rabbim gönlüne göre versin

Aaa122 evet 13 erken kesinlikle. Kafadan sallıyorlar bence ya tutarsa 😄 benim kendi doktorum 16 ya kadar bahsini etmedi bile. 13. Haftada sorduğum da daha kendisi minnacık anca belli oluyor cinsiyeti nasıl belli olsun demişti 😄

Ben 10 haftalığım. Doktor haftaya gel cinsiyetini öğrenmek istersen dedi 🤷🏻‍♀️ Liv ulus . 💆🏻‍♀️ Erkek mi acaba diye düşündüm ama kıza benziyor dedi. Anlamadım yani. Bu kadar erken nasıl olacak

esraEb haklı demi bak cinsiyet zaten 12. Hafta da tam oluşuyormuş mantıklı dediği valla

Elfelf0 benim de 12 haftalık da %60 erkeğe benziyor dedi 16 haftada %90 kıza benziyor dedi bacak arasını net gördüm ama değişir mi acaba kızlar

Atlasimgelse valla ben 11. Hafta da gitti daha çok erken daha oluşmadı bile dedi 13. Hafta da 2 li test için gittim kıza benziyor dedi bilmiyorum neye göre yorum yapıyorlar

Bursa17 belki de erkek hissetti yanılma yaptı haftaya aldım vallaha randevu dayanamayıp. Bakalım ne olacak 😀

İki oğlumda da 11 haftalıkken öğrendim cinsiyeti hiç bulantım olmadı çok rahat hamilelik yaşadım şuan yine hamileyim ama aşırı bulantı uyuma istediği bu farklı kız hissediyorum inşallah öyledir ☺️

Ruyaninprensi keşke öyle olsa benimde hamileliğim ikisiniden okadar farklıydı migdem bulaniyordu kesin kız dedik oda erkekmis inşallah senin farklıdır canm