esraEb evet ya öncelik sağlıklı olması ama insan da olmayanı istiyor insanoğlu işte😂 bekleyelim bakalım hissiyatım doğru çıkacak mı

Aaa122 bende tam olarak bu duyguyu yaşadım :) bir kızçem var ve doktor kıza benziyor dedi bugün oldu alışmaya çakışıyorum Allah’ın zoruna gidecek diye korkuyorum gerçekten kendimi kötü hissediyorum her insan ister her iki duyguyu yaşamak

Aaa122 kesinlikle öyle, çok haklısınız. Rabbim gönlünüze göre versin 🥰ben de baştan beri hamile kalmadan önce hep erkek bebek ya da Mavi kundak görürdüm. İçimde hep oğlum olacak hissi vardı. 14. Haftada ilçedeki doktor kız gibi deyince kafam karıştı. Asıl doktorum merkezde araştırma hastanesinde 16. Haftada ona gittim. Ne hissediyorsun dedi ben de anlattım erkek hissediyordum ama iki hafta önce farklı doktor kız dedi o yüzden kıza döndüm dedim 😄sen ne biçim anne olacaksın bizim ne dediğimizi boş ver içinden geçeni söyle dedi. Ben de o zaman erkek dedim 😄çok şükür oğlumuz olacak rabbim size de sağlıklı sıhhatli erkek evlat nasip etsin inşallah 🙏🤗🥰

esraEb hadi yaaa yani 13. Hafta da erken demi cinsiyet için sadece kıza benziyor gibi ama net değil dedi diğer kontrole belli olur

Aaa122 benim hamileliklerim çok farklıydı ama ikisi de erkek ikinciye kız dediler çok sevinmistik ama Rabbim tekrar erkek evlat nasip etti onu hayırlı gördü bize o yizd n 13 haftalıkken yanılma oluyor Rabbim gönlüne göre versin

Aaa122 evet 13 erken kesinlikle. Kafadan sallıyorlar bence ya tutarsa 😄 benim kendi doktorum 16 ya kadar bahsini etmedi bile. 13. Haftada sorduğum da daha kendisi minnacık anca belli oluyor cinsiyeti nasıl belli olsun demişti 😄

Ben 10 haftalığım. Doktor haftaya gel cinsiyetini öğrenmek istersen dedi 🤷🏻‍♀️ Liv ulus . 💆🏻‍♀️ Erkek mi acaba diye düşündüm ama kıza benziyor dedi. Anlamadım yani. Bu kadar erken nasıl olacak

esraEb haklı demi bak cinsiyet zaten 12. Hafta da tam oluşuyormuş mantıklı dediği valla

Elfelf0 benim de 12 haftalık da %60 erkeğe benziyor dedi 16 haftada %90 kıza benziyor dedi bacak arasını net gördüm ama değişir mi acaba kızlar

Atlasimgelse valla ben 11. Hafta da gitti daha çok erken daha oluşmadı bile dedi 13. Hafta da 2 li test için gittim kıza benziyor dedi bilmiyorum neye göre yorum yapıyorlar

Bursa17 belki de erkek hissetti yanılma yaptı haftaya aldım vallaha randevu dayanamayıp. Bakalım ne olacak 😀