Tugbamete zorlamasam sadece ilacımı içerken içicem o derece suyu sevmiyorum elimden geldiğince zorluyorum ama en fazla bir buçuk litre oluyor yeterli olur inşallah 😊
Hamileliğin ilk aylarında su tüketimi !!!
goncc maşallah çok içiyorsunuz gerçekten ama su sağlıktır bi sorun olacağını düşünmüyorum keşke bende içebilsem okadar 😊
goncc İnan daha fazlası olmuyor ya ne kadar zorlasamda inşallah yeterli oluyordur
Aysenazz ay oda çok kötü ya su bile kokuyorsa size yemekleri düşünemiyorum 🙄 Allah yardımcınız olsun 😊
SevCem maşallah baya içiyorsunuz kendimi ne kadar zorlasamda üstüne çıkamıyorum inşallah yeterli oluyordur
Tugceisil o da çok az değil mi biraz gayret gösterin bebeğiniz için
Hatunnn o kadar zorluyorum ki kendimi ama hamile kalmadan önce hiç su içmezdim 2 günde bir 1 bardak su anca içiyordum vücut suya alışık olmadığı için çok fazla istemiyor
Cantanem44 doktorunuz bişey diyor mu peki içmeniz gerek falan diye
Tugceisil psikolojik baskı gerçekten insanı tiksindiriyor bende o şekilde oluyorum
Mecburiyetten 2 lt üstü içiyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana, bebek için dr faydalı kontrollü kilo alımı için de. Bence ihmal etmeyin
Sedefmina içebilmek için okadar çok zorluyorum ki kendimi ama olmuyor maalesef 😔
Android markette Su içme hatırlatıcısı diye bi uygulama var yeşil kare planda bardak resmivar ben onu kullanıyorum. Her içtiğimi kaydediyorum uyari da veriyor. Gözle görülür artış oldu icisimde. Önceden 1 bardak ile gün gecerdi şimdi 2 litreye yaklastirdim kendimi zorla
Masha onu da denedim ne kadar hatırlatıcıyı görselde içerim gelmiyor 🤷♀️ Su yüzüne seven biri değilim galiba bundan kaynaklanıyor
Aysebkr1258 evet yavaş yavaş içmeye Başlıcam inşallah