Bardak hesabı yapın, saat kurun birer birer bardak için.
Buzdolabına koyabilirsiniz. Aşırı soğuk olmasın ama ılığa göre tadı bence daha lezzetli oluyor.
Hiç içemiyorsanız sürahiye 1 çubuk tarçın koyabilirsiniz.... tarçın sevmiyorsanız limon veya yeşil elma dilimleri veya karanfil topları veyü meyve dilimi koyabilirsiniz.
İdrar yolu enfeksiyonu oldum doktor ilk önce direk su iç diyor.
Erken doğum tehlikesi yaşadım; ilk söylediği şey suyunu mutlaka(!) iç
Azıcık şekerim yüksek çıktı; doktor diyor ki su su su...
Ayrıca amniyon sıvı kendini içtiğiniz suyla tazeliyor. Yeterli sıvı almazsanız plesanta yaşlanması oluyor.
Çatlakların az olması için
Hamilelik bittiğinde hemen sütünüzün gelmesi için
Yüz lekelerinin çok olmaması için
El/ayak ödem ve şişkinliklerini önlemak için
Tuvalete daha rahat çıkmak için
Vs
Vs
Vs
İlle de su, ille de su!!!!
Not; gerçi ben günde 4 litre su içtiğimi doktorlara söyleyince bu sefer de azalt diyorlar ama 🤣🤣🤣 su içmeyince ciğerim yanıyo resmen....
Buzdolabına koyabilirsiniz. Aşırı soğuk olmasın ama ılığa göre tadı bence daha lezzetli oluyor.
Hiç içemiyorsanız sürahiye 1 çubuk tarçın koyabilirsiniz.... tarçın sevmiyorsanız limon veya yeşil elma dilimleri veya karanfil topları veyü meyve dilimi koyabilirsiniz.
İdrar yolu enfeksiyonu oldum doktor ilk önce direk su iç diyor.
Erken doğum tehlikesi yaşadım; ilk söylediği şey suyunu mutlaka(!) iç
Azıcık şekerim yüksek çıktı; doktor diyor ki su su su...
Ayrıca amniyon sıvı kendini içtiğiniz suyla tazeliyor. Yeterli sıvı almazsanız plesanta yaşlanması oluyor.
Çatlakların az olması için
Hamilelik bittiğinde hemen sütünüzün gelmesi için
Yüz lekelerinin çok olmaması için
El/ayak ödem ve şişkinliklerini önlemak için
Tuvalete daha rahat çıkmak için
Vs
Vs
Vs
İlle de su, ille de su!!!!
Not; gerçi ben günde 4 litre su içtiğimi doktorlara söyleyince bu sefer de azalt diyorlar ama 🤣🤣🤣 su içmeyince ciğerim yanıyo resmen....