DOĞUM ÜCRETLERİ
Hatice_k Farabi ye geçtim. Medova da fuat beye tavsiye üzerine gitmiştim adam ilgisiz ve yanlış bilgiler verdi direk değiştirdim. İyiki değitşrmişim diyorum fiyatlar da oraya göre uygun doktorum da çok çok iyi Allah ondan razı olsun
pamukannesi59 bende o hastaneye gidiyorum sizin doktorunuz kim ilgilimi
Hatice_k cuma günü 390 tl verdim muayene ücreti. Doktorum refika selimoğlu. Aşırı ilgili aşırı bilgili gerçekten arkadaş gibi anlatıp anlayan bi doktor. Zorunlu sezeryan olacağım
enguzelheyecan28 700 olmuş
Bussraablg gül hanıma gidiyorum gayet memnunum çok ilgili doktor hasta ilişki değilde arkadaş yaklaşımı var güven veriyor
Nergisari2 teşekkür ederim canım
Ipektoss26 evet ama bebişin ilk tahlilleri bizim sigortamıza dahil oluyormuş sonradan bebişe sigorta şart
pamukannesi59 ben medigolde remzi beye gidiyorum adam vasat ya oğlumda çok iyiydi ama bozmuş ilgi alaka sıfır güle çok giden var ama
pamukannesi59 bende gül hanıma gidiyorum size şu tarifte falan gelin diyor mu bana hiç birşey söylemedi kafam karıştı baya 🤭
Semasahin63 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bende ona gidiyorum
Melisamls inşllah cuma günü sezeryan olacağım ama ücretler değişmiş 700 tl muayene 11 bin sezeryan olmuş sürekli de değişiyor
Bussraablg yarın 10.15 de randevum var bir ay sonra yada 3 hafta sonra diye söylüyor genelde
prensesannesi__ ben gül hanımdan memnunum ya alakası ilgisi doktor yeribe dost yaklaşımı harika kendimi rahat hissediyorum olası durumlara karşılık kendi numarasını bile veriyor ulaşın bana diye
pamukannesi59 merhaba yeni gördüm kusura bakmayın, ben Gül hanıma muayene oluyorum ve memnunum :)
Sincapanne ay estağfurullah bende ona muayene oluyorum bende memnunum belki bir gün denk geliriz muayenede