Arkadaşlar ben günesli erdem Hastanesi’nde doğum yaptım bir hafta önce o kadar çok memnun kaldım ki doktorumdan olsun hemşireler den olsun temizliğinden olsun çok memnun kaldık sezeryanla doğum yaptım ben 6 binliraya yaptım normal doğumda 4 binlira fikir olsun diye yazdım rabbim hepinizin yardimcisi olsun
DOĞUM ÜCRETLERİ
Gmzebilen benim ilk doğumum sezaryen o yüzden ikincide öyle olacak.
Erden37 tea tavadze 🙂
Izmir Ekol hastanesinin fiyatlarini bilen var mi acaba ?
Hemsire27 bende fakülte ye gidiyorum Alev hocaya sizin doktorunuz kim
Dilek1903 hangi doktor acaba
Zeynep kamil hastanesinde doğum düşünen var mı doktor önerebilecek olan özeller çok pahalı 🤑
İzmir ekola gıden varmı?
Temmuz zammıyla beraber sezeryan 17.500 normal 18.500 ekol
Merhaba bursa hayat hastanesi muayne 460 dogum 1. Paketi sabıtledık 11 500 olarak zamdan faydalanmayalım dıye
SERAP161 medova. Sizin çok fazla hangi hastane
Ardencik1 sezer filiz erdal a gidiyorum siz
Nergisari2 evet Erzincan da yaşıyoruz 😅
oskanmeloo_24 bir kere gidince allahtan sonrasını kendi veriyor bulmak imkansız randevu 🤦🏼♀️ Bize verdiği günde müsait olmasak bile ayarlama yapıyoruz iptal edince tekrardan bir ay sonraya veriyor 😅
Canimucizem canım bende ızmirdeyim ama o hastaneyi ilk defa duydum nerde tam olarak birde döktüren kim.memnunmjsun ben cinarlida düşünüyordum doğumu haziran için fiyat 12500 dendi ama.benjm doğum eylülde muhtemelen zam gelir
Ozgu_momy istanbul medipol mega 820 muayane opr doktora normal doğum 12.500 +epidural-3,500