Arkadaşlar ben günesli erdem Hastanesi’nde doğum yaptım bir hafta önce o kadar çok memnun kaldım ki doktorumdan olsun hemşireler den olsun temizliğinden olsun çok memnun kaldık sezeryanla doğum yaptım ben 6 binliraya yaptım normal doğumda 4 binlira fikir olsun diye yazdım rabbim hepinizin yardimcisi olsun

Izmir Ekol hastanesinin fiyatlarini bilen var mi acaba ?

Zeynep kamil hastanesinde doğum düşünen var mı doktor önerebilecek olan özeller çok pahalı 🤑

İzmir ekola gıden varmı?

Temmuz zammıyla beraber sezeryan 17.500 normal 18.500 ekol

Merhaba bursa hayat hastanesi muayne 460 dogum 1. Paketi sabıtledık 11 500 olarak zamdan faydalanmayalım dıye

Kubra_25 Ayyyy Temmuza giriş yaptık 🥰 Çok çok korkuyorum doğumdan ve hala çok sıcak ya 🥺 Sizde mi buralarda oturuyorsunuz

oskanmeloo_24 bir kere gidince allahtan sonrasını kendi veriyor bulmak imkansız randevu 🤦🏼‍♀️ Bize verdiği günde müsait olmasak bile ayarlama yapıyoruz iptal edince tekrardan bir ay sonraya veriyor 😅

Canimucizem canım bende ızmirdeyim ama o hastaneyi ilk defa duydum nerde tam olarak birde döktüren kim.memnunmjsun ben cinarlida düşünüyordum doğumu haziran için fiyat 12500 dendi ama.benjm doğum eylülde muhtemelen zam gelir

Ulkuuuu Derya kanzagülde iyi doktordur Mürvet hakyemezde çok iyidir doğum ücreti güncel fiyat şuan derya da da aynı şekilde normal doğum 12.500 zorunlu sezeryan 18.500 isteğe bağlı sezeryan 30.000