1996snl bu şuan zamsız fiyat değil mi🙄uçmuş valla fiyatlar,peki muayene ücreti ne biliyor musunuz?
İnşallah hemşireler falanda iyi ilgililerdir☹️

@"SinemAkyldz_ Manisa’da hangi hastane acaba

Ozgu_momy Sivas Medicana hastanesi doç olanları bilmiyorum ama normal muayene 715₺ doğum 15000

Ulkuuuu bu benim söylediğim zamlı fiyat canım bi hafta önce aldığım fiyat muayene ücreti 800 Derya daha 800 dır nts 155 hemşireler felan ilgi süperdir ablam orda farklı bi bölümde ameliyat oldu bebek gibi ilgileniyorlar o ilgi ne desen değer

1996snl ilgi güzelse verilen parayı gözüm görmez ama kimisi memnun kalmıyor özelden ister istemez temkinli yaklaşmak istiyorsun😅 teşekkür ederimmm

1996snl birde şey sorucam son aylara doğru derya hanıma gitsek doğum yaptırıyor mu yoksa en baştan takipli hasta mı olmak gerekiyor

Op dr zahide küçüğün doğum paketi ve muayne ücretleri ne kadar bilen var mı?

Ozgu_momy Alanya muayene 800 TL , Doğum 10.000-15.000

Ozgu_momy Gaziantep Hatem hastanesi muayene ücreti 660 , doğumu henüz bilmiyorum

@"Prens-mom"inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelir bebişlerimiz ama cidden saçma ya ben acile bile gtsm herhangi bı sıkayetten dırek bebeğe bakıyorlar herseyden önce sen nerde yaşıyorsun

Dilek1903 ben henüz doktora karar vermedim. İkinci hamileliğin olacak ilk doktorumdan memnun kalmadım o yüzden adanada olup doktorundan memnun olanlara sormak istiyorum hangi doktor diye

Gebze Merkez Prime hastanesindeki ücreti bilen var mı acaba ?