Nidilat kullananlar
Sm135 tesekkr ederim , siz de insallah 😊🩷
Nelesis ben kullandım canım kızım 30da başlamıştı sancilarim hastanede uzun süre yatıp kullandım 40+5de doğum yaptım. Kızım 5yasinda hiç bir sorunumuz yok çok şükür
Nelesis bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞
Sm135 bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞
xbebegimx gecmıs olsun nasılsınız sımdı bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞
Nanelimonn tesekkr ederim size de gcmis olsun, yok olmamisti nst baglamiyorlar mi bir yandan ?
Nanelimonn sertleşmesi de hareket aslında bende hareket hep vardı ama gelişimi geride o yüzden haftaya alacaklar artık. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🙏
Sm135 amın
xbebegimx baglıyorlar orda oyle cıkıyor zaten
Nanelimonn doktor bir sey demedi mi peki , belki stresten falan etkilenmistir 🥺
- Düzenlendi
Nanelimonn Nidilat sizde yan etki yaptı mı Ben de hastanede yatıyorum şu an doğumu durdurmak için Çok aşırı yan etki yaptı ilaç dilaltı dimı sizinde
xbebegimx doktor nıdılata baglamadı cıger gelıstırıcı ıgneler yapabılıyonboyle dedı baska acıklama yapmadı
Zehross03 mahfoldum ben boyle ılac gormedım suan carpıntı terleme.göğüs agısı goguste sıkısma.meela sol yana yatınca boguluyorum gıgusum sıkısıyor yatamıyorum sırt ustu yatamıyorum cıgerıerım ve kalbım patlıyacak sankı .bas agrısı dehset yapıyor.ıcmeyeyeyım dıye yalvarıyorumama sancın cıkar dıylar gene ıcıyorum ana hep Allaha dua ede ede.Rabbım kolaylaştırsın herkesınkını.hastanelere dusup bunlara mecbur bırakamsın.
@“Zehross03”#p29371197sizde durjm nedır kac gunde ur kullanıyosunuz ç ne yaptı sıze benım 5. Gun oldu ve artık dayanamıyorum bunyan etkılere bır n once ılacı kesseler keske .
Nanelimonn banada aynı yan etkileri yapmıştı 15 dakika da bir içtiğim de ama sonrasında yarım saatte bir aldim ve öyle yan etki yapmadi sadece kas ağrısı yapıyordu ölecek gibi oluyordum