Merhaba nidilat kullanan var mı aranızda 33. Haftadayız 1 cm açıklık var nidilat başladık ama sonrasında doğumu geçiktirebilir diyorlar kullananlar yazabilir mi

Erken doğumu engeller rahim kasılmalarını rahatlatır

2 ay sonra

Nelesis merhaba doğumunuz oldu mu bebeğinizde hiç gelişme geriliği veya kilosu az doğdu mu

Dra21 merhaba evet oldu 38+5 te oldu 3650 doğdu herhangi bir sorun yok:)

Nelesis ben 29 da başladım Şuan 35 olduk yarın kontrol var büyük ihtimal yarın kesecek ama doğumu geciktirdiğini ilk defa duyuyorum

Sm135 bnde nidicard kullaniyorum gunde 2-3 tu ama kasilmalari kesmiyor suan bile hastanede yatis verdiler, siz kac tane kullaniyorsunuz

xbebegimx benim sertleşmem oluyor 6 saatte 1 ama doktorum sertleşme çok olursa 3 saatte 1 al dedi. Bence geçen ay 1 gün yatmıştım hastanede kanamamda vardı ama şimdi progestanla birlikte kullanıyorum duruyor yerinde benim kız🫠 sağlıkla kucağınıza alsın inşallah🙏

Sm135 valla ilaçtanmıdır bilmem ama 17 saat suni sancı yedim 1 cm açılma oldu sadece sonuç sezeryana gitti 😀

Nelesis ben kullandım canım kızım 30da başlamıştı sancilarim hastanede uzun süre yatıp kullandım 40+5de doğum yaptım. Kızım 5yasinda hiç bir sorunumuz yok çok şükür

10 gün sonra

Nelesis bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞

Sm135 bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞

xbebegimx gecmıs olsun nasılsınız sımdı bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞