Merhaba nidilat kullanan var mı aranızda 33. Haftadayız 1 cm açıklık var nidilat başladık ama sonrasında doğumu geçiktirebilir diyorlar kullananlar yazabilir mi
Nidilat kullananlar
Erken doğumu engeller rahim kasılmalarını rahatlatır
Sm135 bnde nidicard kullaniyorum gunde 2-3 tu ama kasilmalari kesmiyor suan bile hastanede yatis verdiler, siz kac tane kullaniyorsunuz
Sm135 tesekkr ederim , siz de insallah 😊🩷
Nelesis ben kullandım canım kızım 30da başlamıştı sancilarim hastanede uzun süre yatıp kullandım 40+5de doğum yaptım. Kızım 5yasinda hiç bir sorunumuz yok çok şükür
Nelesis bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞
Sm135 bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞
xbebegimx gecmıs olsun nasılsınız sımdı bende bebekharwketlerı durdu hıc oynamıyor nıdılat verdıler 4 gundur hastanede yatıyoruz 33+4 gunluguz. Arttık bebegımı hıssetmek ıstyorum cok korkuyorum . Sız de hareketsızlık olmus muydu 😞
Nanelimonn tesekkr ederim size de gcmis olsun, yok olmamisti nst baglamiyorlar mi bir yandan ?