Sm135 haftanız cok ıyı bence bu ılac degıl zehır olarak gıruyorum evet kasılma onleyebılır ama bır ınsanın vucuduna bu denlı etkı yapan bır ılacı da asla masum bulamıyorum . Bebegınız dogar ınsallah kuveze bıle gıtmeden salıcakla kucagınıza alırsınız.

Nanelimonn ilacımı değiştiler adalat diye bişey yutturuyolar o böyle yapmıyo şüKür sancımda dindi ama ben devletten koşarak kaçtım orda olsaydım beni şimdiye doğurtmuşlardı ebe durmaz bu daha gelir diye diye açıklığımı arttırmaya çalıştı muayeneyle zor kaçtım resmen özele geldim burda şuan öyle bi risk yok durdurdular muayene bile etmiyolar alttan çok trtiklenmesin diye

Nanelimonn çok ağır gerçekten 4 tane verdiler daha yeni kendime geldim heryerimi birden ödem yaptı bayılacak gibi oluyorum diyorum sen stresten öyle oluyosun ilk defa sana yanetki yapıo ilaçtan değil diyolar bide dalga geçiyolar

Zehross03 ayy banada panik yapıyosun fılan dıyolar.prospektusunu okudum dedımde kızdıkar neden okuyosun sen onu bılmem ne fılan.

Nanelimonn işte biz okuyupta evhamlanmayalım diye çaktırmıyolar ama normal değil cidden bak az önce yine verdi adalat şuan yanaklarım ateş kırmızısına döndü vücudumun heryeri acımaya başladı yine daha içmicem ya

Zehross03 bende bu aksam nıdılat verecekler saatı gelınce ıtıraz edıp ıcmıcem. Icmeme hakımı kullanıcam tercıh benım sonucta. Napayım. Sızde cıger agrısı var mı yada yatarken kalpte sıkısma bıgulmaya baslama fılan ben bogulmaya baslıyorum durduk yerde ozellıkle sola yatarken

Nanelimonn evet nefes alamıyorum gırtlağıma biri çöküyor sanki bide çok ateşimi çıkartıyor titreme bana daha vermicekler sancım devam ederse mecbur doğurtcaklar artık eve geldim yeni bekliyorum bakalım sancı gelecekmi ilaçsız. Ama senin bebeğin daha küçük 1 hafta var aramızda biraz daha sabretsen iyi olur :(

Nelesis doğumu geciktirmiyor bence ya ben ilacı 31 haftalıkken yoğun sancıyla başladım 35 de bıraktım sancılarım aynı arttı devam etti 36 da doğum yaptım bir hafta sonra

Nelesis ben de kullanıyorum 35+1 deyim şuan ama 2 haftadır kullanıyorum rahim kısalığım vardı bebek erken gelmek falan istedi kasılmam çıkıyordu

Zehross03 bana da veriyorlar 6 saatte bir yan etkisi yanaklarda kızarıklık baş ağrısı birde göğüs te hafif çarpıntı yaptı dr normal şeyler korkma dedi. Hap veriyorlar

Zehross03 bana da verdi doktor bugün çnce serum sonra nidicart ama dil altı değil hap gibi içsin demiş hemsire öyle verdi, bana suan bas ağrısı yaptı siddetli, bebekte hareketlendi, sanki kasılmayı önlemedi gibi😔

Zehross03 size oylemı dedıler. Yan etkılerden dolayı bıraktırdılar demekkı. Bızım doktor ılla ıceceksın yoksa sancın baslar gene dıyor .

Nanelimonn bakalım doktor bıraktırdı bi bildiği vardır çok dayanamıcamı biliyo heralde adamda şimdilik başlamadı hala sancım

Nanelimonn bide senin haftan küçük olduğu için öyle diyodur risk almıyor işte sık dişini kullan canım dayansın biraz daha

Afrodid bana ilk 1 saatte 4 tane verdiler ilk etapta hatırlamak dahi istemiyorum o anları ama kesti sancıyı

Zehross03 nst de benimde düzeldi taburcu etti ama suan felaket basagrısı yasıyorum. Öff 4 tane cok değil mi ya mahvetimiştir seni. Günde 1 adet dedi tok al cuma yeniden nst isticem dedi bana da.

Busrayilmaz18 baş ağrısıda yaptı ben parol vurdurttum yalvar yakar kafan zonkluyor dimi kaldıramıyosun böyle nerdeyse ertesi güne anca geçiyo o lanet parol iç canım mecbur