• Gebelik
  • 37 hafta vajina kemik ağrısı

Ebrucukk saglıklı doğum haberini bekliyoruz sorunsuzca gecer dogumun inşallah 🤲🏻sonunda kavuşuyorsun bebeğine gözünüz aydın 🧿🤗

Bizde beklemeye devam edelim bakalım kaç gün sonra dogum heyecanını tadacağız 😃

Lndakrmn çok teşekkürederim inşallah sizlerde saglıkla kucagınıza alırsınız bende cok heycanlıyım 🙇🏻‍♀️

14 gün sonra

Bende karnimin Asaisi Ariyor Normalmi?

Babymom22 sizin kaç haftalık şuan, hala devam ediyor mu ağrılar. Ben de 27+5 teyim vajina kemiğimde ve hemen yanlarında bacaklarımla birleşen yerlerde ağrı var ayağa kalkarken baştan çok zorlanıyorum sonra açılıyor. Normal mi endişelenmeli miyim bilemiyorum

Melti şuan 39+1 hala devam ediyor acilde çatı muayenesi yapıldı bebek baş geliş olduğu için baskı yapıyormuş normal dedi

Ebrucukk çok geçmiş olsun. Bebiş nasıl her şey yolundadır umarım 🙏

Babymom22 yok kullanmıyorum doktor randevum salı günü bakalım o ne diyecek belki verir başlarım. Ama kendi kendime gerçekten bir sürü kuruntu yapıyorum bi kaç gündür 😞

Melti bende doktora söylemiştim o magnezyum başladı hafifletiyor baya bi danış doktoruna canım. Çok endişeleniyorsan bi görün derim riske atmanı istemem herkeste farklı seyredebilir 😶

Babymom22 çok teşekkür ederim cevapladığınız için , sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏

Melti ne demek ☺️ amin inşallah hep birlikte 🙏🏻

Melti teşeklürederim canım benim ,evet çok şükür herşey yolunda , sende sağlıkla kucağına alırsın inş🙏🏻🥰