• Gebelik
  • 37 hafta vajina kemik ağrısı

Babymom22 yaa bende 3,4 gün once basladı cuma kont gittim hemen cnkı hıssettım kendımde olan dehısımı vajınamdakı kemıklerın agrıdıgını baskı oldugunu ,3 cm acılma bebek kafası kanalda cıktı agrım cıktı nst de de yarın sabah ameliyata alıcak 😅

Ebrucukk saglıklı doğum haberini bekliyoruz sorunsuzca gecer dogumun inşallah 🤲🏻sonunda kavuşuyorsun bebeğine gözünüz aydın 🧿🤗

Bizde beklemeye devam edelim bakalım kaç gün sonra dogum heyecanını tadacağız 😃

Lndakrmn çok teşekkürederim inşallah sizlerde saglıkla kucagınıza alırsınız bende cok heycanlıyım 🙇🏻‍♀️

14 gün sonra

Bende karnimin Asaisi Ariyor Normalmi?

Babymom22 sizin kaç haftalık şuan, hala devam ediyor mu ağrılar. Ben de 27+5 teyim vajina kemiğimde ve hemen yanlarında bacaklarımla birleşen yerlerde ağrı var ayağa kalkarken baştan çok zorlanıyorum sonra açılıyor. Normal mi endişelenmeli miyim bilemiyorum

Melti şuan 39+1 hala devam ediyor acilde çatı muayenesi yapıldı bebek baş geliş olduğu için baskı yapıyormuş normal dedi

Ebrucukk çok geçmiş olsun. Bebiş nasıl her şey yolundadır umarım 🙏

Babymom22 yok kullanmıyorum doktor randevum salı günü bakalım o ne diyecek belki verir başlarım. Ama kendi kendime gerçekten bir sürü kuruntu yapıyorum bi kaç gündür 😞

Melti bende doktora söylemiştim o magnezyum başladı hafifletiyor baya bi danış doktoruna canım. Çok endişeleniyorsan bi görün derim riske atmanı istemem herkeste farklı seyredebilir 😶

Babymom22 çok teşekkür ederim cevapladığınız için , sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏

Melti ne demek ☺️ amin inşallah hep birlikte 🙏🏻

Melti teşeklürederim canım benim ,evet çok şükür herşey yolunda , sende sağlıkla kucağına alırsın inş🙏🏻🥰