• Gebelik
  • 37 hafta vajina kemik ağrısı

Evet bende de gün içerisinde aynı şikayetler oluyor doktorumla görüştüm doğuma yakın normal olduğunu belirtti bu tarz şikayetlerin düzenli sancılar suyun gelmesi nişan belirtisi olmadığı sürece sorun olmayacağını söylemişti 🌼

Hemde çoook. Özellikle akşam saatlerinde oturduğum yerden kalkmak çok zorluyor.

Babymom22 aminn hayırlısı ile son günleri de iyi geçirmek nasip olur umarım hepimize biraz heyecan biraz sabırsızlık var ama geleceği günü vakti kendi belirliyor bebek sağlıklı dogumlarımız olsun 🧿🙏🏻🎈

Sizde de akıntı fazlalığı var mı bu hafta da ben fazla hareketli bir insanım onun etkisi mi diye düşünüyorum

Babymom22 yaa bende 3,4 gün once basladı cuma kont gittim hemen cnkı hıssettım kendımde olan dehısımı vajınamdakı kemıklerın agrıdıgını baskı oldugunu ,3 cm acılma bebek kafası kanalda cıktı agrım cıktı nst de de yarın sabah ameliyata alıcak 😅

Ebrucukk saglıklı doğum haberini bekliyoruz sorunsuzca gecer dogumun inşallah 🤲🏻sonunda kavuşuyorsun bebeğine gözünüz aydın 🧿🤗

Bizde beklemeye devam edelim bakalım kaç gün sonra dogum heyecanını tadacağız 😃

Lndakrmn çok teşekkürederim inşallah sizlerde saglıkla kucagınıza alırsınız bende cok heycanlıyım 🙇🏻‍♀️

14 gün sonra

Bende karnimin Asaisi Ariyor Normalmi?

Babymom22 sizin kaç haftalık şuan, hala devam ediyor mu ağrılar. Ben de 27+5 teyim vajina kemiğimde ve hemen yanlarında bacaklarımla birleşen yerlerde ağrı var ayağa kalkarken baştan çok zorlanıyorum sonra açılıyor. Normal mi endişelenmeli miyim bilemiyorum