• Gebelik
  • Demir ilacı kullanmayan 🥺🥺

Benma ben hic kullanmadım,daha doğrusu kullanamdım karın ağrımdan dolayı.

@Hamdiyevural evet öyle şeylerde var insanın kafası karışıyor ya ne yapayım şaşırdım Rabbime kaldı işte inşallah sağlıklı olsunlarda 😔

Benma 2.600 doğdu kızım dışı inince 2.200 oldu. Bir ayda toparladı bebekligi tontondu. Çok canını sıkma anne baba minyonsa zaten demir ilacı kullansa da kilolu olmaz

@dolunayes evet canım iyiyim aslında hep aktifim eğer demirim dusseydi halsiz olurdum iyiyim çok şükür belki yinede yediklerim fayda etmiştir Allah’a emanetiz 😌

@Tgcccc bende hep kustum içtiğim gibi aç karna fayda ediyor diye bıraktım o ilacı çıkarmak çok kötü vallahi hala düşündükçe kötü oluyorum

Benma canım benim bende asla kullanmadım demir ilacını 2 kere denedim aşırı bulantı yaptı.Doktoruma söyledim durumu geçen gün demir serumu taktırdım artık demir ilacına hiç ihtiyacım yok.Doktorum doğuma kadar götürür bu serum ihtiyaç olursa doğumdan sonra bi tane daha takarız dedi kuş gibi hafifledim valla 😄

@symag bir çok nedeni var evet ben ve eşim zayıfım şuan 53 kiloyum 37 haftalığım hiç ödem vs olmadı sismedim sadece azcik göbek eklendi genetik olabilir dedi doktor ama yine insan üzülüyor

Benma bende hiç kullanmadım kabızlık yaptığı için. 37+1 de gördü ise 3100gr di. İlacın kilo ile etkili olduğunu sanmıyorum

Benma demir ilacı tok karna da alınır 🤦🏻‍♀️ aç kadar fayda etmeyebilir ama yine fayda eder ve aç karna daha kabız yapıyor yemekten az bi sonra içilincede oluyor ben hep öyle tüketiyorum

Benma bana doktorum anne baba minyon çok kilolu bebek zaten beklemeyin gayet iyi demişti sıkmayın canınızı . Doğduktan sonra sütünüz olur inşallah. Benim olmamıştı. Toparlar kendini

@anapanda12 doktor aç karna tüket dedi araştırdım zaten aç karna etkisi olurmuş tok karna decavit var o yüzden bilemedim

Benma oyle canim muz ye haslama yumurta kilo aldirir çocuğa

Benma asla kullanamadığını sürekli kustugunu söyle kuzum belki doktor vicdanlıysa yazar bi demir ilacı onu eczaneden alıp acilden 2 dk taktıracaksın bukadar aslında bi dene umarım yardımcı olurlar 🤲🏽❤️

@Bebekliannee ay maşallah ne güzel sizleri gördükçe rahatlıyorum herkesin bünyesi bir değil doğru

Benma demir hapı bende kullanmadım kullanmıyorum kilosu gayet iyi normal bünyenle alakalı o sen ceviz muz yumurta ye bebiş kilo alır ♥️

Benma ben kullandım da aç karnına kısmını pek önemsemedim tüm ilaçları birlikte içiyodum ve tok karnına içiyodum dogum yaptım bisey olmadı onun bence önemi yok