@dolunayes evet canım iyiyim aslında hep aktifim eğer demirim dusseydi halsiz olurdum iyiyim çok şükür belki yinede yediklerim fayda etmiştir Allah’a emanetiz 😌
Demir ilacı kullanmayan 🥺🥺
Benma canım benim bende asla kullanmadım demir ilacını 2 kere denedim aşırı bulantı yaptı.Doktoruma söyledim durumu geçen gün demir serumu taktırdım artık demir ilacına hiç ihtiyacım yok.Doktorum doğuma kadar götürür bu serum ihtiyaç olursa doğumdan sonra bi tane daha takarız dedi kuş gibi hafifledim valla 😄
- Düzenlendi
Benma bende hiç kullanmadım kabızlık yaptığı için. 37+1 de gördü ise 3100gr di. İlacın kilo ile etkili olduğunu sanmıyorum
Benma demir ilacı tok karna da alınır 🤦🏻♀️ aç kadar fayda etmeyebilir ama yine fayda eder ve aç karna daha kabız yapıyor yemekten az bi sonra içilincede oluyor ben hep öyle tüketiyorum
@34Meltem12 bende istesem taktirabilirmiyim mesela ama benim hastane devlet özel değil
@anapanda12 doktor aç karna tüket dedi araştırdım zaten aç karna etkisi olurmuş tok karna decavit var o yüzden bilemedim
Benma oyle canim muz ye haslama yumurta kilo aldirir çocuğa
Benma asla kullanamadığını sürekli kustugunu söyle kuzum belki doktor vicdanlıysa yazar bi demir ilacı onu eczaneden alıp acilden 2 dk taktıracaksın bukadar aslında bi dene umarım yardımcı olurlar 🤲🏽❤️
@Bebekliannee ay maşallah ne güzel sizleri gördükçe rahatlıyorum herkesin bünyesi bir değil doğru
@34Meltem12 bakalım birdahaki kontrolde soylicem inşallah yazar taktiririm 💗🙏
Benma inşallah canım 🥰❤️
Benma 13 haftalık benim doktorum bugun yazdı demir ve multivitamin ama dahileyedeki doktorun yazdıgı daha kolaydı ekmege damlatıp yiyordum kadın dogum doktoru o sana yeterli gelmez dedi benim çok düşük çünkü 4 e kadar düştü bende midem sıkıntı kullanamayabilirim dedi doktorumda seni zorlarsa kullanma dedi
@Bhryeatss evet bünye bakalım hayırlısı olsun ya dediklerini yiyiyorum inşallah yarar
@Cerkes6019 daha ufak ama bence kullanmaya calis ne olur ne olmaz benimde düşükmü ne kadar düşük bilmiyorum ama şimdi tok içicem ozaman kusmam heralde zaten son 3 hafta