• Gebelik
  • Demir ilacı kullanmayan 🥺🥺

Kızlar hep kustum kullanmadım aç karna icilmesi gerektiği için olmadı şimdi çok pişman oluyorum 37 haftalık olduk bebeğim biraz zayıf diyorum belki bundan kullanmayan varmı

Bende aynı şekilde hiç kullanamadım kaç kilo bebek

@dolunayes ah keşke keşke pişmanım ama 🥺bazıları diyor çocuk senden alacağını alıyor birşey olmaz bende düşünüyorum demirim çok düştüyse doğumdan sonra başka ilaç kullanırım vs kendime yani çocuk benden alıyorsa

Benma amain kimine yarıyor demir ilacı kimine yaramıyor eltim doğuma kadar hicbirsey icemdi ilaç olarak bebeği 4 kiloya yakın doğdu ben ise icmedigim yemedigim ilaç kalmadı sonuç çocuk 2800 gram doğdu şans işi bebeğe kilo filan değil bebek senden alıyor sagglikli beslenmeye çalış genede ilaclaardan daha. Etkili

Benma pisman olma canim napcaksin evet bebek senden alir sende eksilir . Sende de eksildiyse cok gorup mudahele ederlerdi kan takarlardi takma kafana kuzu

@AktasK seninki çok iyi kilosu olsun ayniyiz 2 kilo ne ya canımı sıkmamaya çalışıyorum sağlıklı olsun
      zayıf olsun diyorum ama kafam hep takılıyor çok üzülüyorum 2500 olması lazım şuan

Benma ben hic kullanmadım,daha doğrusu kullanamdım karın ağrımdan dolayı.

@Hamdiyevural evet öyle şeylerde var insanın kafası karışıyor ya ne yapayım şaşırdım Rabbime kaldı işte inşallah sağlıklı olsunlarda 😔

Benma 2.600 doğdu kızım dışı inince 2.200 oldu. Bir ayda toparladı bebekligi tontondu. Çok canını sıkma anne baba minyonsa zaten demir ilacı kullansa da kilolu olmaz

@dolunayes evet canım iyiyim aslında hep aktifim eğer demirim dusseydi halsiz olurdum iyiyim çok şükür belki yinede yediklerim fayda etmiştir Allah’a emanetiz 😌

@Tgcccc bende hep kustum içtiğim gibi aç karna fayda ediyor diye bıraktım o ilacı çıkarmak çok kötü vallahi hala düşündükçe kötü oluyorum

Benma canım benim bende asla kullanmadım demir ilacını 2 kere denedim aşırı bulantı yaptı.Doktoruma söyledim durumu geçen gün demir serumu taktırdım artık demir ilacına hiç ihtiyacım yok.Doktorum doğuma kadar götürür bu serum ihtiyaç olursa doğumdan sonra bi tane daha takarız dedi kuş gibi hafifledim valla 😄

@symag bir çok nedeni var evet ben ve eşim zayıfım şuan 53 kiloyum 37 haftalığım hiç ödem vs olmadı sismedim sadece azcik göbek eklendi genetik olabilir dedi doktor ama yine insan üzülüyor

Benma bende hiç kullanmadım kabızlık yaptığı için. 37+1 de gördü ise 3100gr di. İlacın kilo ile etkili olduğunu sanmıyorum

Benma demir ilacı tok karna da alınır 🤦🏻‍♀️ aç kadar fayda etmeyebilir ama yine fayda eder ve aç karna daha kabız yapıyor yemekten az bi sonra içilincede oluyor ben hep öyle tüketiyorum