• Doğum
  • 37.haftada sezaryen olan var mı

Neslihanyagci 37+1 de spinal sezaryen doğum yaptım, çok şükür bende bebekte hiç bi sıkıntı yaşamadık, hemen sütüm de geldi, çok çabuk toparladım bebeğimle hep kendim ilgilendim hiç korkmayın sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün 🌸🌸

Neslihanyagci Bennnn. Hiç bı problem yaşamadım. Bebeğim yanımdaydı sütüm de emzirdikce geldi ilk andan itibaren. 2 gün zorlandım sonra normal hayatima döndüm

Neslihanyagci ateş basması fazla kılo aldıgım yürüyememe halsizlık uykusuzluk enfeksiyon ztn hiç gecmedi hamıleligim en başından beri bel agrısı bel tutulması mide yanması..

Melekmete ya bendede o sorun var biraz gerilik var çok mu küçük doğuyorlar bide sizin kaç kiloydu 🙈😂ilk gebeliğim benim

Neslihanyagci 36+2 de oldum cıktıktan sonra bol kahve tuketıp narkozu atmak önemlı yurumek onemkı bıde buyuk abdeste cıkmak bol bol enerjılı olun sutum gelmez demeyın emzırın pes etmeyın gerekırse kasıkla verın ama bıberon vermeyın esım verdı kzm hc emmedı 5ay sagdım verdım gogsumun bırı dık dıgerı asagda sagdıgm ıcın yara oldu ayrı dert bel agrısı 2 seneye yakın kalıyor sonra gecıyor tabı bu kısıden kısıye degsyo dikişler agrı olyo tabıkı ama zorlamamak gerek smsıden saglıkla aljn ıns

Ben de 37deyim doktorum bayramdan once aliriz suni sanci ile baslaticam dedi ama sezeryan mi olsam direk kararsizim